SENEST SET
FAVORITTER

Aage Grams Vej 1, 6500 Vojens

Kontorlokaler i aktivt erhvervsområde

103.680,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 427263-BType : Kontor

Kort afstand fra Motorvej E45, afkørsel 68

Ca. 7 km. fra motorvej E45, afkørsel 68 Vojens, ligger denne ca. 100.000 m² store lager- og produktionsejendom. Ejendommen har et stort administrationsafsnit, hvor der nu udbydes forskellige kontorlokaler til leje. Bygningen er beliggende i den sydlige del af Vojens, med nem adgang fra rute 403.

Hele administrationsbygningen er på i alt ca. 5.000 m². Bygningen har hovedindgang fra Aage Grams Vej, men også indgang fra arealet ud til produktionshallerne. I administrationsbygningen er der i alt ca. 1.800 nettom² til udlejning. Hertil kommer lejemålenes andel af fællesarealerne. Kontorlokalerne udlejes nymalede med nye gulve og lofter og hævet loftshøjde. Lejemålene varierer i størrelser, og der kan lejes lokaler fra 153 m² til ca. 500 m². Der er endvidere muligheder for at leje ekstra m² i kælderen.

Har man som lejer behov for lager-/produktionsplads, er der også rig mulighed for det. Ejendommen rummer, udover administrationsbygningen, et bygningssæt med over 45 haller i forskellige størrelser. Hallerne har en lofthøjde på ca. 6 meter og brede porte. Nogle haller har tillige traverskraner og formandskontorer. Overalt på det 290.000 m² store grundareal er der plads til gennemkørsel og manøvrering med lastbiler. Med en køretid på ca. 20 min. til Kolding og 30 min. til grænsen, er placeringen særdeles attraktiv for både kunder og personale. Der er gode muligheder for at rekruttere medarbejdere fra både Trekantområdet samt fra hele Sønderjylland. Lokalerne er velegnet til alle former for håndværks- lager- og produktionsvirksomheder.


Ejendommen huser over 10 forskellige lejere indenfor logistik, produktion og service m.m., herunder bl.a. Abena Logitstik A/S og Gram Equipment A/S.

Der er på ejendommen tilknyttet en vicevært, som har ejendomskontor på adressen.

Kontakt Nordicals for at høre mere om mulighederne.

Økonomi

Årlig leje
103.680,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
103.680,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
8.640,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
480,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
216 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Hall
Vicevært
Port
Lager
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK