SENEST SET
FAVORITTER

Sverigesvej 2B, 6100 Haderslev

Synligt placeret ved indfaldsvej

1.728.114,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 43258202Type : Detailhandel/butik

Sjælden udbudt erhvervslejemål

Sjælden udbudt boksbutik i eftertragtet butikskompleks, synlig placeret ved indfaldsvej i Haderslevs nordlige erhvervsområde.
Området har i mange år tiltrukket byens og oplandets mange handlende, hvor et bredt udvalg af kæder er repræsenteret og hvor parkering er lige foran døren. Tilmed skal nævnes, at der også for nyligt er tilføjet lade standere til elbiler og vaskehal på kompleksets arealer.
Placeringen er god om du kommer fra midtbyen eller fra opland/motorvejsnettet, idet komplekset er placeret meget synligt ud til Moltrupvej, som er en indfaldsvej til Haderslev. Motorvejs tilkørsel Haderslev Nord er kun 6 kilometer væk og nås via Moltrupvej.
I samme kompleks findes butikker som Skousen, Floh, Maxi Zoo, Sigma farver, Punkt 1 og Fri Bike Shop.
Butikkens indretning er med niveaufri indgang fra parkeringsarealet via vindfang, til stort og regulært butikslokale med flot lys gulvbelægning og god loftshøjde. Der findes kundetoiletter i butikken. Bagerst i butikken og mod varegården er der depot og lager. Derudover personalerum og stort lager med tilhørende indhegnet varegård modsat parkeringsarealet. Herfra er der også pt. vareudlevering til kunder. Det samlede areal er på i alt 1.966 m² og fordeler sig med cirka 1.394 m² butik og 572 m² lager/mandskab.
Lejemålet er anvendeligt til alle salgsorienterede erhverv og lokalplanen oplyser at der inden for området kan indrettes udvalgsvarebutikker med særligt pladskrævende varegrupper som fx biler, campingvogne, lystbåde, landbrugsmaskiner, tømmerhandler samt byggemarkeder, der opføres i tilknytning til en tømmerhandel med et samlet bruttoareal på max. 3.400 m2. Der kan udover disse funktioner indrettes bilvaskehal, pusleplads og ubemandet benzintank i lokalplanområdet.
Der er her mulighed for at erhverve et yderst velplaceret og meget synligt erhvervslejemål i et efterspurgt erhvervsområde, den nuværende lejer fraflytter i løbet af 2023, i samarbejde med udlejer drøftes nærmere vilkår for overtagelsen.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikker

Økonomi

Årlig leje
1.671.100,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.728.114,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
144.010,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
879,-
Årlige driftsudgifter kr.
57.014,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
29,-

Lokalet

Etage areal
1966 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Vindfang
Parkering
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere