SENEST SET
FAVORITTER

Sverigesvej 2A, 6100 Haderslev

Sjælden udbudt erhvervslejemål

679.467,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 43258201Type : Detailhandel/butik

Syndligt placeret ved indfaldsvej

Sjælden udbudt boksbutik i eftertragtet butikskompleks, synlig placeret ved indfaldsvej i Haderslevs nordlige erhvervsområde.
Området har i mange år tiltrukket byens og oplandets mange handlende, hvor et bredt udvalg af kæder er repræsenteret og hvor parkering er lige foran døren. Tilmed skal nævnes at der også for nyligt er tilføjet lade standere til elbiler, tankstation og vaskehal på kompleksets arealer.
Placeringen er god om du kommer fra midtbyen eller fra opland/motorvejsnettet, idet komplekset er placeret meget synligt ud til Moltrupvej, som er en indfaldsvej til Haderslev. Motorvejs tilkørsel Haderslev Nord er kun 6 kilometer væk og nås via Moltrupvej.
I samme kompleks findes butikker som Skousen, Floh, Maxi Zoo, Sigma farver, Punkt 1 og Fri Bike Shop.
Butikkens indretning er med niveaufri indgang fra parkeringsarealet til stort og regulært butikslokale med slidstærk gulvbelægning og god loftshøjde. Der findes personaleafdeling i 2 plan med toiletter, bruser, teknik rum, kantine og kontorer. Bagerst i butikken og mod varegården er der depot og lager, adskilt af reolsystemer. Der er tilhørende stor indhegnet varegård med overdækning. Det samlede areal er på 773 m² og fordeler sig med cirka 661 m² butik og 112 m² lager/mandskab.
Lejemålet er anvendeligt til alle salgsorienteret erhverv og lokalplanen oplyser at der inden for området kan indrettes udvalgsvarebutikker med særligt pladskrævende varegrupper som fx biler, campingvogne, lystbåde, landbrugsmaskiner, tømmerhandler samt byggemarkeder, der opføres i tilknytning til en tømmerhandel med et samlet bruttoareal på max. 3.400 m2. Der kan udover disse funktioner indrettes bilvaskehal, pusleplads og ubemandet benzintank i lokalplanområdet.
Der er her mulighed for at erhverve et yderst velplaceret og meget synligt erhvervslejemål i et efterspurgt erhvervsområde, den nuværende lejer fraflytter i løbet af 2023, i samarbejde med udlejer drøftes nærmere vilkår for overtagelsen.

Forslag til anvendelse

Butik
tankstation
Butikker

Økonomi

Årlig leje
657.050,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
679.467,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
56.622,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
879,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.417,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
29,-

Lokalet

Etage areal
773 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Kantine
Parkering
Toiletter
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere