SENEST SET
FAVORITTER

Jomfrustien 29, 6100 Haderslev

Beliggende midt i udviklingsområde

960.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 43240201Type : Detailhandel/butik

Erhvervslejemål i nyt boxbutik område

Erhvervslejemål midt i Haderslevs nye Boxbutik område, hvor blandt andet Elgiganten og Harald Nyborg åbner nye butikker i løbet af 2022.

Lejemålet er beliggende i en spændende ejendom med et stort potentiale, som ligger i et område, der siden 2014 har været fokus på, i forbindelse med Jomfrusti-projektet, hvis formål er at forbinde Haderslev bymidte med Havnen. Denne ejendom ligger godt placeret ud til Jomfrustien, som er hovedpulsåren i projektet. Foruden en stor investering fra kommunal side er der også mange lokale investorer der investere i området, her skal blandt andre nævnes stort nyt byggeri på Vinkelvej 2, hvor blandt andre Elgiganten og Harald Nyborg åbner nye butikker i byen, derudover et stort højhusbyggeri på havnefronten. Som lejer i denne bygning bliver man en del af et område i en meget spændende udvikling, hvor der specielt i 2021 er sat fart på denne udvikling.

Ejendommen er opført i 1989 til posthus og er registret med 3.270 kvadratmeter under tag. Indretningen er for nuværende, med indgang for kunder fra parkeringsareal til pakkeafhentningsafdeling, som vil kunne indrettes til reception/modtagelse, herfra er det adgang til bygningens kerne, et stort lokale med højt til loft, synlige konstruktioner og med ovenlysvinduer, et fantastisk lyst og regulært lokale som kan omdannes til mange anvendelsesformer. På hver side af bygningens kerne findes der kontorlokaler og mandskabslokaler i to etager.

På bygningens nordside findes der i stueplan kontorlokaler, toiletfaciliteter, kantine med thekøkken og plads til mange medarbejdere, via elevator er der adgang til 1. salen som er med flere gode kontorlokaler/mødelokaler i varierende størrelse samt toiletter og arkivrum. Der er via denne afdeling gangbro til kontorafdelingen på sydsiden, så elevatoren kan anvendes til begge afdelinger. Bygningens sydside består af stort mødelokale og kontorlokaler i stueplan, fra gangareal er der trappe til 1. sal, som består af fordelergang med kontorlokaler samt toilet og thekøkken. Sidste del af ejendommen findes bagved og består af regulært lagerlokale som ligger i forlængelse af det store lokale, her findes 3 overdækket porte, som alt sammen ligger ud til stor asfalteret og indhegnet parkeringsareal.

Bygningens nuværende indretning kan ændres og tilpasses lejers behov, udlejer er villig til at investere i ejendommen såfremt lejevilkår matcher investeringens omfang, alternativ drøftes hvorvidt lejen skal pålægges en merpris. Det er muligt at leje hele ejendommen som en enhed eller ejendommen kan opdeles i flere lejemål.

Det store grundareal på 6.550 m² er udover et areal foran ejendommen, bestående af stort parkeringsareal bagved ejendommen, som er asfalteret og indhegnet. Adgang hertil sker via tilkørsel fra Lindedal.

Kontakt os for yderligere informationer omkring mulighederne for leje af lokaler i denne meget spændende ejendom.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikker

Økonomi

Årlig leje
960.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
960.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
80.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
800,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1200 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkivrum
Toilet
Kantine
Mødelokale
Parkeringsareal
Reception
Thekøkken
Port
Lagerlokale

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere