SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 23, 6100 Haderslev

Nyrenoveret butikslejemål på gågaden

181.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 431992Type : Detailhandel/butik

Muligheder for at udvide lejemålet efter lejers behov

Erhvervslejemål med attraktiv og velbeliggende placering på gågaden, tæt på mange offentlige og gratis parkeringspladser. Der er, via portgennemgang, adgang til stor parkeringsplads ved dammen, hvor der er 3 timers parkering. Hertil kommer parkeringspladser på Borgervænget med ubegrænset parkering og parkeringsmuligheder ved Meny, som ligger tæt på lejemålet.

Lejemålet har en bred facade ud til det lille Torv mod Ved Stormklokken med Vinspecialisten som nærmeste nabo, derudover ligger butikker som bl.a. Vero Moda, Change og Tøjeksperten. Facaden har store vinduer, som er ideelle til udstilling.

Indretningen er med indgang i niveau fra gågaden til stort, nyrenoveret butikslokale på cirka 125 m2. Butikken fremstår meget lys og med god loftshøjde. Den brede facade giver et naturligt lysindfald. Fra butikslokalet er der adgang til mindre lagerlokale, derudover også adgang til baglokale med vindfang og personaleindgang med lyst og nyrenoveret toilet og køkkenfaciliteter.

Foran lejemålet er der bredt fortorv, som er ideel til gadeudstilling og/eller cafeborde til udendørs servering. Fortorvets bredde er specielt bred i denne del af gågaden og giver mulighed for ekstra udnyttelse af pladsen.

Der er mulighed for at udvide lejemålet efter lejers behov, ligesom man kan have mulighed for at benytte baggården til f.eks. udstilling eller udeservering. Dette åbner for mulighed for flere brancher end detailbranchen, da lejemålet evt. ville kunne anvendes til café mv.

Et yderst spændende lejemål med gode udstillingsvinduer på hver side af indgangspartiet og med mange anvendelsesmuligheder, oplagt vil være til detail og cafe/restaurant eller en kombination heraf.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikker
Café

Økonomi

Årlig leje
181.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
181.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.125,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.100,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
165 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Vindfang
Toilet
Køkkenfacilitet
Parkering
Lagerlokale

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere