SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 11A, 6100 Haderslev

AAA placering på Haderslev gågade

308.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 431602Type : Detailhandel/butik

Niveaufri adgang til lejemålet

På en AAA placering udbydes dette lokale til udlejning. Lokalet er blevet frit, efter at Matas har lagt deres to butikker sammen til en stor ny og meget flot butik, få meter fra dette lejemål. Lejemålet har været lagt sammen med Storegade 13, men er i dag igen blevet adskilt.
Indretningen er med niveaufri indgang fra gågaden, til stort salgslokale, som til venstre er med en afdeling hvor der er facadevinduer mod passagen og til højre for indgangen en større afdeling, hvor der i bunden findes endnu en niveaufri indgang, samt personaleafdeling med toilet og tekøkken.
Lejemålet har udover en bred facade mod gågaden, mange vinduespartier mod Dampassagen, som giver helt optimale muligheder for reklame og udstilling.
Dampassagen er en hyggelig gård imellem den store parkeringsplads ved dammen og gågaden, dermed bruges passagen af de mange strøgkunder som skal på gågaden.
Dampassagen byder på flere forskellige erhvervslejemål i henholdsvis stueplan og 1. sal, af udlejede erhvervsarealer kan nævnes Guldværk, som er en smykkebutik kombineret med eget værksted, Massage i Haderslev, som tilbyder en bred vifte af massage, wellness-behandlinger mm. derudover en psykologpraksis og en begravelsesforretning.
De ledige arealer i dampassagen er alle velegnet til detail, udstilling med tilhørende kontor, klinik eller restauration, mulighederne er mange, ligesom det spændende miljø kan tænkes ind som en del af lejemålene, hvad end det er til udstilling, afslapningszoner eller gadevare, så er rammerne til et spændende og anderledes koncept der.
Den øvrige del af ejendommen udgør boliglejemål.
Parkeringspladserne ved dammen, Borgervænget og bispen har tilsammen over 200 parkeringspladser, og er en af de mest benyttede parkeringspladser i byen.

Forslag til anvendelse

Klinik
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
308.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
308.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.667,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
154 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Gård
Tekøkken
Parkeringsplads
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK