SENEST SET
FAVORITTER

Vejlevej 60, 7000 Fredericia

632 m² kontor/showroom

489.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 60301628Type : Kontor

Lejemål med god beliggenhed

Dette lejemål er den del af ejendommen, som er placeret i parterre etagen. Lejemålet har egen indgang, gode parkeringsmuligheder, facade ud mod Vejlevej. Et helt unikt rum, der kan danne rammen omkring et kontor miljø eller et udstillingsmiljø. Mulighederne er utallige. Placeringen ved Vejlevej, som er en af de mest trafikerede veje i Fredericia, giver mulighed for maksimal synlighed for lejer. I lokalet er der god højde ca. 3,5 m. til loftet.
Mange bygninger fremstår med flotte facader på grund at store vinduer eller fremspring. Denne bygning fremstår arkitektonisk smuk på grund af omhyggelighed og sans for det harmoniske udtryk, som arkitekten har lagt i bygningens dimensioner. Arkitekten har med stor kyndighed fået ejendommens massive væg til at svæve på vinduesbåndet, der åbner for parterre etagen. Samtidig er den massive væg trukket frem, så væggen står som afgrænsning for udhæng, og dermed dæmper solens indfald til lokalet. Det giver et sydvendt lokale med naturlig skyggevirkning. Der er samtidig tænkt på, at der om vinteren kommer lys ind i lokalet, og dermed skabes der året rundt fornuftige forhold for de mennesker der skal arbejde i lokalet.
I lokalet er der egne toiletter, badeforhold og der er stillet et smukt køkken op, så der skabes et smukt rum, omkring de faciliteter, som lokalet giver plads til. Opbygningen giver maksimalt fleksibilitet, og lejer vil kunne være med til at indrette, så fordeling mellem de enkelte arbejdspladser er optimal.
I lokalerne ovenpå sælges der kvalitets køkken- og bademiljøer. Så fag der kan supplere kan få positiv synergi ved denne placering.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
489.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
489.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
40.817,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
775,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
632 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6306 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Sydvendt
Toiletter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere