SENEST SET
FAVORITTER

Strevelinsvej 16, 7000 Fredericia

Flot kontorlejemål i Fredericia

524.782,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917L6148Type : Kontor

home Erhverv udbyder flot kontorlejemål i Fredericia

Nu får I chancen for at flytte jeres virksomhed ind i dette flotte kontorlejemål, der udgør omtrent 490 m². Hertil kommer 100 m² lager i stueplan og 100 m² i 1. sals niveau.
Den kommende lejer får areal ud mod fronten på første sal med mulighed for at reklamere med skilt på facaden, så forbipasserende ser virksomhedens brand. Lejemålet fremstår pænt og indbydende med højt til loftet og kvalitetsmaterialer, og det er lige til at flytte ind i. Der er ydermere adgang til fællesfaciliteter i form af server-rum, toiletter og kantine.

Lejemålet ligger rigtigt godt med under en kilometer til motorvejsnettet, således kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere kan pendle fra Kolding, Fredericia og Vejle på en halv time, mens fynboerne fra Odense og Middelfart også kan tilgå lejemålet nemt. Har I glemt frokosten, finder I flere takeaways, Circle K samt Rema1000 og ALDI inden for cirka en kilometer. Der er tilknyttet et godt parkeringsareal til ejendommen, som deles med de øvrige lejere.

Lobbyen er lys og venlig med brede glaspartier, der strækker sig helt til førstesalen, således der er et rigtigt godt lysindfald i bygningen. Herfra er der adgang til over-etagen, hvor omtalte lejemål udgør den sydlige ?længe?. I lejemålet forefindes et godt mødelokale, tre kontormiljøer og et udstillingsområde, hvorfor der er et rigt anvendelsespotentiale. Kontorerne har alle en fornuftig størrelse og en god akustik. Kantine, køkken og fælles toiletter findes i stueplan.

Kort opsummeret er der her tale om et rigtigt fint erhvervslejemål med mange muligheder. Hvis I har nogle spørgsmål eller ønsker en fremvisning så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Økonomi

Årlig leje
503.850,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
524.782,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
43.732,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
761,-
Årlige driftsudgifter kr.
20.932,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
30,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
690 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasparti
Kantine
Mødelokale
Parkeringsareal
Toiletter
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK