SENEST SET
FAVORITTER

Frederiks Promenade 21, 7000 Fredericia

Direkte til kanalen - Fredericia

149.175,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 639L1969Type : Hotel & Restaurant

Engel & Völkers udbyder attraktivt lokale i nyopført ejendom i Kanalbyen, Fredericia

Leder du efter en unik placering til din restaurant i Fredericia? Så er Kanalbyens attraktive område og omgivelser måske stedet - Velkommen til Fredericia og den fantastiske placering ved Kanalbyen.

Kanalbyen i Fredericia er en helt ny bydel bestående af moderne kvalitetsboliger og oplevelser. Det tidligere industriområde gennemgår i disse år en kolossal udvikling og tilbyder i dag unikke oplevelser indenfor kunst og kultur, smukke byhaver, enestående kanaler og masser af liv og luft. Fuldt udbygget vil den nye bydel i Fredericia kunne rumme omkring 2.800 arbejdspladser og 1.200 boliger. En ny og attraktiv bydel med plads til både boliger, detail og erhverv.

Området er placeret direkte ud til Lillebælt på den ene side, og til den anden side Fredericias historiske centrum med butikker, restauranter og utallige kulturtilbud som fx havnedage, koncerter, byvandringer, debatarrangementer og markedsdage - bare for at nævne nogle. Kun 10 minutters gang fra Kanalbyen finder man desuden det naturskønne og børnevenlige Østerstrand, og i samme afstand kan man få store kulturelle oplevelser i Fredericia Teater eller gå en tur i historiske grønne voldanlæg der omkranser byen.

De første beboere flyttede ind i Kanalbyen i 2017 og området er i dag en integreret del af byen, hvor man bor, mødes, og nyder udsigten til Lillebælt og Lillebæltsbroen. Udviklingen fortsætter over de næste cirka 20 år eller til hele området er færdigudviklet.

Lejemålet er unikt placeret tæt på selve havneområdet i Kanalbyen - med udsigt til både havneområde og kanaler. Lejemålet er beliggende i en nyopført ejendom, hvor lokalerne er placeret i stueetagen.

Som lejer får du her mulighed for at placere din virksomhed i et nyt og charmerende område under udvikling - og direkte til kanalen.

Lejemålet henvender sig til en lang række virksomheder og vil være oplagt til kontor, showroom, butik, café m.m.

Der er endvidere plads til udeservering på pladsen foran lejemålet. En plads - der sammen med resten af Kanalbyen - indbyder til aktivitet, liv og muligheder.

Lokalerne består af 117 m² åbent areal med store vinduespartier mod gaden, der medvirker til et godt lysindfald og stor eksponering. Derudover forefindes entre, depotrum samt toilet.

Der forefindes adskillige parkeringspladser i området.

Kontakt Engel & Völkers Commercial for nærmere information og fremvisning.

Forslag til anvendelse

Bar
Restaurant
Café

Økonomi

Årlig leje
134.550,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
149.175,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
12.431,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.275,-
Årlige driftsudgifter kr.
14.625,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
125,-

Lokalet

Etage areal
117 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Parkeringsplads
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere