SENEST SET
FAVORITTER

Vejlevej 101, 7000 Fredericia

934 m² detail

850.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 60301905Type : Detailhandel/butik

Butikslejemål i attraktivt område

Hvis man gerne vil have en butik i et område af Fredericia, hvor der sker noget, næsten døgnet rundt, så er denne placering helt unik og lige ved at indfri ønskerne. Ser man rundt i området, så er der mange butikker som supplerer hinanden og dermed trækker kunder til fra både nær og fjern.
Centeret har egne 7 lejere, der hver især har eget varesortiment. Her er malerforretningen, som samtidig er leverandør til en stor del af malermestrene i Fredericia. Der er mulighed for at blive lidt solbrun i et af de mest moderne anlæg. Her handles dyremad og tilbehør i stor stil. Har man behov for at få lidt sved på panden, så kan man komme i Fitness center. Rundt om centeret er der masser af butikker som gør området rigtigt spændende. Føtex har været her i mange år, Rema 1000 ligger side om side med Harald Nyborg, der sælger alt andet end fødevarer. På nabo grunden er der lige opført et ABC supermarked. Aldi, Lidl og flere, ja selv apoteket ligger indenfor en meget kort afstand. Her kommer kunderne, de er der. De skal blot informeres om at der nu er åbnet en .... ja så er det op til dem der gerne vil have en butik. De godt 900 m² kan anvendes til Asian Marked, sportsbutik, cykelbutik eller hvad det nu skal være, mulighederne er uendelige. Placeringen derimod er absolut en af de bedste i Fredericia. Vejlevej kommer der over 20.000 biler i døgnet, det er en af hovedfærdselsårene til Fredericia. man kan komme til centeret både fra Venusvej, fra Jupitervej og Vejlevej. parkeringspladserne fordeles ikke, de er til kunderne i centeret, det er fri parkering.
Det kan vel næsten ikke gøres bedre, der kan ikke være mere centralt, det kan kun være godt med lidt tilvækst, her er der en unik chance for at få en top placering i en by der gerne vil.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikker
Cykelbutik

Økonomi

Årlig leje
850.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
850.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
70.833,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
910,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
934 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fri parkering
Parkering

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere