SENEST SET
FAVORITTER

Borgergade 38, 6700 Esbjerg

Kontorlokaler i indre Esbjerg

526.950,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5341-LType : Kontor

Momsfrit lejemål med unik synlighed i centrum

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder indbydende og alsidige kontorlokaler til leje i hjertet Esbjerg. Lejemålet har tidligere været anvendt af Nykredit, der fortsat holder til i stueetagen. Det er indflytningsklar, og hurtig overtagelse er muligt.

Beliggenhed:
Lejemålet er beliggende i en præsentabel ejendom på Borgergade, opført i 1985, jf. BBR. Ejendommen ligger med helt unik, og stor synlighed i krydset på hjørnet af Torvegade og Borgergade, i forlængelse af Torvet op mod Musikhuset og Esbjerg Vandtårn. Med denne beliggenhed er det nærmest så central som det kan blive ift. midtbyen. Der er gode forbindelser til og fra lokationen med offentlig transport, ligesom der er kort afstand til banegården.
Bag ejendommen findes privat parkeringsplads, hvor der er mulighed for tilleje af P-pladser, samt en større offentlig parkeringsplads lige ved siden af. Her findes også ladestation til el-biler.

Beskrivelse:
Lejemålet er beliggende på 1. salen, med flot indgang fra det store glasparti og via fællesopgangen. Det fordeler sig på 566 m² og er indrettet lyst og fleksibelt, og fremstår indbydende og i pæn vedligeholdelsesmæssig stand. Lejemålet forbindes af en rummelig fordelingsgang, hvor der også er plads til garderobe. Herfra er der adgang til storrumskontor, direktørkontor/arkivrum, køkken og personalefaciliteter samt toilet. Der er et flot lysindfald fra de mange vinduer ud mod gadebilledet.
Bag ved ejendommen er der gård med cykelskur. Fra gården findes ligeledes to indgange, som er ideelle til f.eks. personaleindgang.
Det er muligt at leje P-pladser til kr. 700 pr. måned pr. plads.

Anvendelse:
Med sin attraktive beliggenhed og fleksible indretning byder lejemålet på mange muligheder for anvendelse. Lokalerne egner sig til langt de fleste typer kontor- og administrationsvirksomheder, f.eks. banker og finansiel virksomhed, mæglerforretning, rådgivning, arkitekt- eller ingeniørvirksomhed. Bemærk at lejemålet er momsfrit.

Forhør nærmere og book en fremvisning på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
466.950,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
526.950,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
43.913,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
931,-
Årlige driftsudgifter kr.
60.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
106,-

Lokalet

Etage areal
566 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1854 m²

Faciliteter

Arkivrum
Cykelskur
Garderobe
Glasparti
Toilet
Gård
Parkeringsplads
Storrumskontor
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere