SENEST SET
FAVORITTER

Danmarksgade 34, 6700 Esbjerg

Flotte lokaler i centrum af Esbjerg

218.250,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5331-LType : Kontor

Nyindrettede faciliteter med synlig og central beliggenhed

Introduktion:
Nordicals Erhvervsmæglere tilbyder undervisnings- og kontorfaciliteter til leje lige i centrum af Esbjerg. Lokalerne har senest været anvendt som undervisningscenter, FVU-Huset. I forbindelse med den seneste anvendelse er lejemålet fuldt istandsat. Det er indflytningsklar og kan overtages snarest.

Beliggenhed:
Lejemålet har en flot beliggenhed i en ejendom i Danmarksgade, som rummer flere erhvervslejemål, bl.a. Nordicals og Ankersen ApS. Den har en god synlighed fra Torvegade, og omkranses af Esbjergs by- og gågademiljø med mange forskelligartede erhvervsnaboer lige uden for døren. Der er god adgang med offentlig transport, så personale og kursister kan nemt komme til og fra lejemålet. Ligeledes er der flere P-områder i indre Esbjerg, tæt på.

Beskrivelse:
Lejemålet befinder sig på 1. sal, og fordeler sig på i alt 291 m². I forbindelse med indretningen til FVU i 2021, har alt gennemgået en omfattende istandsættelse. Det præsenterer sig lyst og indbydende, og har en behagelig højde til loftet. Der er et dejligt lysindfald fra vinduerne hele vejen rundt mod gadebilledet, og en rummelig fordelingsgang med plads til garderobe, forbinder lokaler og faciliteter. Ved indgangen findes mindre lokale som er optimal til reception eller arkivrum. Der findes 3 kursuslokaler på ca. 40 m² hver, der alle har gardiner så der kan afskærmes for sollys ved brug af projektor m.v. For enden findes lokale egnet til eks. kontor, opbevaring eller større garderobe til kursister.
Der er kursistindgang fra baggården, hvor der også findes cykelskur. Trapperummet her fører også til køkken samt 2 toiletter, som er adskilt fra de øvrige faciliteter. Køkkenet er ligeledes indsat i 2021, og fremstår pænt med god plads til indretning af frokoststue. Her findes stort vinduesparti med rig mulighed for at udstille og brande sin virksomhed mod den tættrafikkerede Torvegade.
- Bemærk at tidligere lejer ønskede undervisningslokaler og køkken adskilt, men såfremt ny lejer ønsker det, kan der etableres en dør fra lejemålet til køkkenet.

Anvendelse:
Lejemålet har gode anvendelsesmuligheder inden for bl.a. undervisning, kursus- og konferenceenhed, aftenskole, livsstil- og sundhedscenter samt mange former for kontorvirksomhed.

Der er mulighed for tilleje af P-pladser lige ved ejendommen, hvilket er yderst attraktivt i det indre Esbjerg.

Forslag til anvendelse

Kontor
Undervisning

Økonomi

Årlig leje
218.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
218.250,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.188,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
750,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
291 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1001 m²

Faciliteter

Arkivrum
Cykelskur
Garderobe
P-plads
Reception
Toiletter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere