SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 69, 6700 Esbjerg

Kontorfaciliteter i 2 etager udlejes

440.300,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5292-LType : Kontor

Meget central placering i Esbjerg gågade

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder lyse og moderne kontorlokaler, i Esbjerg midtby, til leje. Her er oplagte forhold til at skabe et dynamisk arbejdsmiljø med et stort og åbent kontorfællesskab, og desuden en beliggenhed i centrum, der er nem at komme til.

Beliggenhed:
Lejemålet er beliggende i en præsentabel gågadeejendom, opført i 1889 jf. BBR. Ejendommen har gennemgået en fuldstændig renovering i 2014, og fremstår indbydende og lækkert, både hvad angår kvalitet og indretning. Med central placering i gågaden er man tæt på det hele, såvel potentielle kunder og samarbejdspartnere som caféer, mødelokationer og indkøbsmuligheder.

Beskrivelse:
Lejemålet fordeler sig på 518 m² med kontorfaciliteter på både 1. og 2. sal. På 1. sal findes - til højre side - et stort kontorlokale med højt til loftet, og man er sikret et godt lysindfald fra de høje vinduespartier mod gågaden. Til venstre findes endnu et godt kontorlokale, garderoberum, depot-/arkivrum samt toilet. Via intern trappe tilgås 2. sal, hvor der - til venstre side - er et stort kontorlokale med eksklusiv udgang til egen altan. På højre side er der adgang til stort køkken/kantine - også med udgang til altan, samt et ekstra depotrum, og et badeværelse med toilet og brus.

Lejemålet har egen indgang fra Kongensgade, og der er mulighed for leje af parkeringspladser i ejendommens tilhørende gård.

Anvendelse:
Ejendommen kan anvendes til alle former for administration, kontorvirksomhed og lignende erhverv. Udlejer er ikke afvisende overfor opdeling af lejemålet i mindre enheder.

Dette lejemål er meget velegnet til en advokat- eller arkitektvirksomhed, og tilbyder en helt unik mulighed for etablering af et gedigent kontormiljø - bogstaveligt talt i centrum af byen.

Book en fremvisning eller forhør nærmere på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Kontorfællesskab

Økonomi

Årlig leje
440.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
440.300,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
36.692,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
850,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
518 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1398 m²

Faciliteter

Altan
Depot
Badeværelse
Toilet
Gård
Kantine
Parkeringsplads
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere