SENEST SET
FAVORITTER

Tvedgade 21, 6760 Ribe

Fleksibelt kontorlejemål på 266 m²

166.250,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001561Type : Kontor

Fleksibelt kontorlejemål på 266 m² på 1. sal, beliggende på en synlig og central placering i Ribe

Nu udlejes dette spændende kontorlejemål, beliggende på 1. sal i en central placeret ejendom, der er opført i røde facadesten og med build-up tag. Ejendommens stueplan benyttes til lægeklinik.

Der er fælles indgangsparti med trapperum til nærværende lejemål på 1. sal og til lægerne i stueplan. Det overdækkede indgangsparti er beliggende i det ene hjørne af bygningen, med direkte adgang fra den store parkeringsplads foran ejendommen. Her vil lejer kunne disponere over 5 separate parkeringspladser.

Lejemålet indeholder udover trapperummet reception, 7 kontorlokaler i forskellige størrelse med plads til en enkelt arbejdsplads eller 2 arbejdspladser. Stort mødelokale, personalerum med køkkenfaciliteter samt 2 separate toiletter. Desuden rengøringsrum.

Der er mulighed for at leje ekstra opbevaringsplads i kælderen.

Lejemålet fremtræder overordnet set i en fornuftig stand og med et godt lysindfald.

Lejemålet ligger tæt på hele midtbyen, gågadeområdet og hele cafe-livet i Ribe midtby. Endvidere meget kort afstand til indkøb med både Nette og Kvickly og indkøbsarkaden omkring J. Lauritzens Plads og Tømmergangen med de gode parkeringsmuligheder.

Lejemålet ligger endvidere tæt ved busterminalen og Ribe Station med togstrækningen mellem Esbjerg og Tønder. Ca. 400 m. fra ejendommen ligger centerområdet ved Moltkes Allé, der huser byens største varehus, Føtex, en række boksbutikker samt fitnesscenter og Rema1000.

For yderligere oplysninger om ejendommen eller aftale om besigtigelse – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Ribe er den 2. største by i Esbjerg Kommune, har 8.287 indbyggere (2021) og ligger i den sydlige del af kommunen i et fladt marskområde ikke langt fra Vesterhavet. Ribe Å slynger sig igennem byen, videre over marsken og ud i Vadehavet ved Kammerslusen.

Byen var før kommunalreformen ”hovedstad” i det tidligere Ribe Amt.

Ribe er også kendt som Danmarks ældste by og har bevaret sit gamle bymiljø med Ribe Domkirke som dets majestætiske vartegn. Byen er særdeles velbesøgt af turister året rundt og er med afstand den største turistmagnet i Esbjerg Kommune med anslået 1,5 mio besøgende årligt.

De mange turister fra hele verden valfarter hvert år til Ribe for at opleve byens særlige atmosfære, som let kan opleves til fods, og som understøttes af byens historie og den gamle bymidte med skæve, velbevarede huse, snoede gader og brostensbelagte stræder. Faktisk er der mere end hundrede fredede huse i byen. Ribe er lidt en perle, der fuldt fortjent blev kåret som Europas smukkeste lille by i 2014 af Global Grasshoppers og Hotels.com.

Byen er dog også en nutidig og driftig by, som er meget velfungerende og rummer det meste. Fra et rigt og velfungerende fritids- og foreningsliv, til et forskelligartet erhvervsliv med mange arbejdspladser indenfor produktion og handel. Derudover har Ribe også fået del i udflytningen af statslige arbejdspladser, idet der er etableret skattekontor i den tidligere amtsbygning, ligesom Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen er flyttet til byen.

Økonomi

Årlig leje
166.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
166.250,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.854,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
625,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
266 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Køkkenfacilitet
Mødelokale
Parkeringsplads
Reception
Toiletter

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere