SENEST SET
FAVORITTER

Lillebæltsvej 61, 6715 Esbjerg N

Kontorejendom med stor synlighed

94.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001477Type : Kontor

På god, synlig placering i Kjersing Erhvervsområde udlejes fleksibelt kontorejendom i alt 189 m2 og med gode parkeringsforhold.

Her udlejes en multianvendelige kontorejendom på hjørnet af Storebæltsvej og Lillebæltsvej med en særdeles stor synlighed ud mod den meget trafikeret gennemkørselsvej Storebælts-vej i Kjersing Erhvervsområde.

Kontorejendommen består af i alt 340 m2, der er fordelt på 321 m² i stueplan og 19 m² på 1 sal. Kontordelen har tidligere været anvendt til undervisningsbrug for køreskole. I forbindelse med ændret aktivitet på ejendommen udlejes nu en del af lokalerne på ca. 189m². Den resterende del af ejendommen, separat beliggende værkstedsbygning og kørebaneanlæg skal fortsat anvendes til køreskoleundervisning.

Kontorbygningen ligger forrest på grunden - ud mod Storebæltsvej med indkørsel fra Lillebæltsvej og med gode kunde- og personaleparkeringspladser - og er opført i 1986. Ejendommen er løbende vedligeholdt og fornyet, senest med nye vinduespartier mod vest. Bygningen er opført i røde facadesten og med bølgeeternittag. Vinduespartierne er termoruder i trærammer. Indretning: Fælles Indgangsparti/forgang, fælles toilet faciliteter, samt indgang til eget lejemål; fordelt på et stort åbent kontorområde, hvor der kan indrettes tekøkken og personale område. Hertil er der ligeledes 2 gode lukkede kontorlokaler samt et 3. som i dag er indrettet som en biograf / teorilokale. Ejendommen deles i dag med færdselsstyrelsen som har lejet den resterende del af ejendommen – se plantegningen.

Økonomi

Årlig leje
94.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
94.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
7.875,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
500,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
189 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10000 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Tekøkken
Parkeringsforhold

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere