SENEST SET
FAVORITTER

Lillebæltsvej 61, 6715 Esbjerg N

Kontorejendom med stor synlighed

168.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001477Type : Kontor

På god, synlig placering i Kjersing Erhvervsområde udlejes fleksibelt kontorejendom i alt 340 m2 og med gode parkeringsforhold.

Her udlejes en multianvendelige kontorejendom på hjørnet af Storebæltsvej og Lillebæltsvej med en særdeles stor synlighed ud mod den meget trafikeret gennemkørselsvej Storebæltsvej i Kjersing Erhvervsområde.

Kontorejendommen består af i alt 340 m2, der er fordelt på 321 m² i stueplan og 19 m² på 1 sal. Kontordelen har tidligere været anvendt til undervisningsbrug for køreskole. I forbindelse med ændret aktivitet på ejendommen udlejes nu kontordelen. Den resterende del af ejendommen, separat beliggende værkstedsbygning og kørebaneanlæg skal fortsat anvendes til køreskoleundervisning.

Kontorbygningen ligger forrest på grunden - ud mod Storebæltsvej med indkørsel fra Lillebæltsvej og med gode kunde- og personaleparkeringspladser - og er opført i 1986. Ejendommen er løbende vedligeholdt og fornyet, senest med nye vinduespartier mod vest. Bygningen er opført i røde facadesten og med bølgeeternittag. Vinduespartierne er termoruder i trærammer. Pt. indrettet med indgangsparti/forgang, stort receptions-/venteområde, separat personalekøkken med god spiseplads. 2 store undervisnings-/kontorlokale. Pæne toiletter. Mindre mellemgang, hvorfra der er adgang til et kontorlokale på 19 m² på 1. sal. Her udover 5 kontorlokaler, hvor 2 er med gennemgang.


Forslag til anvendelse

Undervisning

Økonomi

Årlig leje
168.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
168.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
494,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
340 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10000 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Spiseplads
Parkeringsforhold
Reception
Toiletter

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere