SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 63, 6700 Esbjerg

Moderne kontorlokaler i Sct Joseph

183.400,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5073-L1Type : Kontor

Fra 200 m² og opefter

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder det tidligere Sct. Joseph Hospital til udlejning. Ejendommen er blevet ombygget så den nu indeholde et meget moderne kontorlandskab.

Beliggenhed:
De forskellige lejemål er fordelt på 3 etager samt parterre, hvor ejendommens øvrige lokaler er udlejet til sundhedshus med forskellige klinikker.

Ejendommen er beliggende centralt i Esbjerg med kort afstand til torvet, gågade samt offentlig transport, herunder rutebilsstationen og banegården.

Beskrivelse:
Ejendommen var oprindeligt opført og anvendt til hospital fra 1904 til 2002, hvor ejendommen gennemgik en større ombygning til et flot og moderne kontorlandskab. Ejendommen er opført i røde teglsten med skiferbelagt sadeltag efter tegninger af arkitekten J.P. Jensen Wærum. Bygningen er opført i et slotsinspireret arkitektur med et klokkespir placeret over midterbygningen.

Selve lokalerne fremstår pæne og lyse, med et meget indbydende indgangsparti som giver adgang til de forskellige etager. Der er ligeledes elevator til alle etager.

De ledige lejemål befinder sig i hovedbygningen samt en del af mellembygningen, fordelt på 3 etager. I parterre delen er mødelokaler og kantine, hvor man kan benytte stor terrasse.

Lokalerne bærer præg af at være et prestigebyggeri af høj kvalitet med en god sammensætning af lyse storrumskontorer samt flere mindre kontorer og mødelokaler. De lyse lokaler samt gode loftshøjde giver en yderst behagelig atmosfære og indeklima.

Lokalerne på 2. sal har adgang til 2 tagterrasser.

Lokalerne er naturligt opdelt i 6 lejemål med 2 lejemål på hver etage, hvilket gør det muligt at delleje en eller flere af lejemålene. Lejemålenes størrelse er på hhv. 733 m² og 170 m² i stueplan, 722 m² og 262 m² på 1. sal samt 578 m² og 278 m² på 2. sal. De store lejemål på hver etage vil ligeledes være mulige at opdele, alt efter lejers ønsker og behov.

Alle lejemål vil have adgang til parterre delen og kantinen, hvor der betales forholdsvis i forhold til det lejede antal m².

Separat befinder der sig 2 mindre bygninger samt 2 garager, som ligeledes kan lejes. Bygningerne kan bruges til kontor eller opbevaring.

Til lejemålet hører p-pladser i gården.

Anvendelse:
Lejemålene kan bruges til mange former for kontorerhverv.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
183.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
183.400,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.283,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
700,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
262 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7612 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kantine
Kontorlandskab
P-plads
Sadeltag
Teglsten
Terrasse
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK