SENEST SET
FAVORITTER

John Tranums Vej 23, 6705 Esbjerg Ø

Kontorlokaler i unik domicilejendom

768.750,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3056LType : Kontor

Esbjerg Business Park

Introduktion:
I samarbejde med Det Faglige Hus tilbyder Nordicals erhvervsmæglere udlejning af kontorfaciliteter i Esbjerg Business Park.

Esbjerg Business Park er det nye kontordomicil i Esbjerg, med god beliggenhed ved Esbjerg Lufthavn og lige ud til motorvejen. Ejendommen rummer i dag Det Faglige Hus, som over tid vil fraflytte ejendommen, for at flytte ind i deres nye domicilejendom på Esbjerg Strand.

Beliggenhed:
Ejendommen har en rigtig god beliggenhed i Esbjergs nordlige udviklingsområde ved motorvejen og Esbjerg Lufthavn. Ejendommen har en stor synlighed og fantastiske tilkørselsforhold fra motorvejen.

I området finder man desuden SAGRO landbrugsrådgivning og flere virksomheder tilknyttet indenfor fly og helikoptertransport.

Til ejendommen hører en stor grund, befæstet og udlagt primært med nødvendig parkeringspladser og grønne arealer.

Beskrivelse:
En af Esbjergs flotteste domicilejendomme bliver omdannet til Esbjerg Business Park, hvor man har mulighed for at leje en hel fløj eller det antal m² som man har brug for. Det er også muligt at leje mere end én fløj.

Ejendommen er på i alt 8.334 m² og er opført i smukke og gedigne materialer, som opfylder alle krav til moderne byggeri. Ejendommen er dermed skabt til fremtiden som en 20/20 ejendom, hvilket betyder at ejendommen er meget billig i drift. Ejendommen er bl.a. opvarmet med jordvarme og har solceller på taget, hvilket gør at den belaster miljøet mindst muligt.

Ejendommen er opført i som et "Y" og er designet så alle kontorområder er disponeret med en bygningsdybde der giver gode dagslysforhold og fleksible indretningsmuligheder. Lokalerne er indrettet meget smagfuldt efter Det Faglige Hus' høje kvalitetskrav. Lokalerne er primært indrettet som flerrumskontor adskilt med glasvægge.

Der er adgang til ejendommen via fælles stort og flot indgangsparti, der åbner op til hele ejendommens samlingsrum som går op i hele bygningens højde. Her møder man også den fælles reception. Ligeledes findes kantine og mødelokaler i stueplan, hvor der er mulighed for, efter forhandling, at indgå aftale om anvendelse heraf.

Der gøres opmærksom på, at det lejede areal tillægges andel af fællesarealer.

Anvendelse:
Lokalerne er anvendelige til mange former for salgs-, udviklings- og administrative aktiviteter, men vil helt naturligt også henvende sig til virksomheder indenfor bl.a. olie-, vind- og gasaktiviteter samt ingeniørvirksomheder.

Ejendommen rummer alle moderne it-faciliteter, som ligeledes kunne danne rammen om et fællesskab for små og mellemstore it-virksomheder.

Ønskes leje af mindre kontorarealer henvises til sag nr. 1833.

Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontordomicil

Økonomi

Årlig leje
581.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
768.750,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
64.063,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.025,-
Årlige driftsudgifter kr.
187.500,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
250,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
750 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8171 m²

Faciliteter

Fællesareal
Indgangsparti
Kantine
Parkeringsplads
Reception
+Mere

Teknik

Jordvarme
Solceller

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK