SENEST SET
FAVORITTER

Vestkraftgade 1, 6700 Esbjerg

Attraktive kontorlokaler på Esbjerg Havn

159.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67000465Type : Kontor

Nu udlejes flotte kontorlokaler med attraktiv beliggenhed på Esbjerg Havn.

Dette kontorlejemål er beliggende på 2. sal i den vestlige fløj på denne større kontorejendom - hvorfra der er en betagende flot udsigt over en stor del af Esbjerg Havn.

Lejemålet er indrettet med et gangareal i midten, med adgang til fire større kontorlokaler samt et stort mødelokale. Fra de enkelte lokaler er der desuden direkte adgang til hvert tilstødende lokale. Ruminddelingen er sket med 'lette vægge', hvorfor lejemålet nemt kan opdeles i flere eller færre lokaler - alt efter ønske. Toilet- og badfaciliteter findes mod ejendommens midte - netop ved indgangen til nærværende lejemål. Lejemålet fremstår lyst og venligt, og overtages nymalet af en ny lejer.

Ejendommen er en større kontorejendom med mange små som store lejere. Af større lejere kan bl.a. nævnes Mærsk Olie & Gas, Caverion, Vestjyske Net og 3F's hovedafdeling i Esbjerg.

Ved ejendommens indgang er der reception. Herfra adgang til en fælles foyer med elevator og trappe til de øvre etager. Som lejer i ejendommen kan man benytte de gode fællesfaciliteter - såsom mødelokaler i varierende størrelse, stort konferencerum på øverste etage samt stor fælles kantine - ligeledes på øverste etage og med integrerede møderum.

I den angivne leje er der brugsret til parkeringsplads, dog kommer der forbrug herudover som fordeles forholdsmæssigt ud fra det lejedes areal.

Udover dette lejemål på 266 m², udlejes der andre lokaler i ejendommen fra 25 m² og opefter - forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Økonomi

Årlig leje
159.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
159.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.300,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
600,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
266 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5578 m²

Faciliteter

Badfaciliteter
Foyer
Toilet
Kantine
Mødelokale
Parkeringsplads
Reception

Teknik

Elevator
Net

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere