SENEST SET
FAVORITTER

Englandsgade 23, 6700 Esbjerg

hyggelig restaurant i centrum af Esbjerg

247.741,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7513 XX XX Se nummer
E-mail xx@edamjensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6447Type : Hotel & Restaurant

Mulighed for udeservering

I mange år dannede lokalerne ramme om den italienske restaurant PISA, siden blev det vietnamesisk restaurant med navnet le Chi og nylig blev den omdannet til Byens Bistro og lokalerne fik i den anledning i 2020 en større make-over, så den nu står klar til at genåbne og med mulighed for udeservering.
Beliggende i den markante bevaringsværdige hjørneejendom Englandsgade/Kongensgade (Danmarks længste gågade) i gå-afstand fra Broen Shopping, Torvet, Banegården, Musikhuset, Tobakken m v.
Ca 60-70 pladser fordelt på 2 hyggelige lokaler, det ene med laminatgulv, det andet med tæppefliser, pæne møbler, forrum og 2 pæne herre- og dametoiletter til gæsterne, opvaskekøkken, køkken m/udsugning, dobbelt friture, 8 gasblus, mikroovn, 2 kolde jomfruer, stålborde, fliser på væggen, køle-/fryseskabe og mellemgang samt personaletoilet. I gården separat rum m/fryser. Lagerrum i kælder. 2 faste parkeringspladser i gården.
Har p gr a Corona ikke været i drift af nuværende ejer og sælges langt under hans anskaffelsespris til hurtig overtagelse i velbeliggende lejemål med stor facade.
Bemærk : Der er p gr a Corona-pandemien ingen omsætningsoplysninger, derfor den meget lave pris kun 495.000 kontant for inventar, goodwill, indretning i lejede lokaler, maskiner og fordelagtig lejekontrakt.
Ligger nabo til CabInn Hotel, der ikke har restaurant, hvilket giver gode muligheder for Byens Bistro, ligesom take away kan tilbydes herfra til de mange virksomheder og beboere i området.

Forslag til anvendelse

take away
Bistro
Restaurant
Hotel

Økonomi

Årlig leje
247.741,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
247.741,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.645,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.376,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
180 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
908 m²

Faciliteter

Kælder
Lagerrum
Laminatgulv
Parkeringsplads
Køkken

Teknik

Fryser
Køl
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere