SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 30, 6700 Esbjerg

Velbeliggende butik i Esbjergs gågade

160.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 670113927Type : Detailhandel/butik

På attraktiv placering i Kongensgade, tæt på byens torv og ikke langt fra Broen Shoppingcenter, udlejes god, regulær butik 89 m²

Velindrettet butik på 89 m² på attraktiv placering i Kongensgade, tæt på Torvet og ”Broen Shopping”

Dette butikslejemål er beliggende tæt på Torvet i Esbjerg, hvor der findes et godt naturligt kundeflow dagen igennem, og hvor man er omgivet af velkendte koncepter såsom McDonald's, Matas, Shaping New Tomorrow, Skechers, Bog & Idé m.fl. Hertil kommer et varieret udbud af caféer og spisesteder i nærområdet.

Med kun et hus imellem ligger desuden Esbjerg Street Food, der er indrettet i den tidligere biograf. Går man i den anden (østlig) retning, finder man BROEN Shopping for enden af gågaden, som rummer ca. 65 butikker, Fitness World samt Nordisk Film Biograf.

Specifikt for dette butikslejemål gælder, at der er en nem tilgængelighed, hvad enten man er til fods, i bil eller benytter offentlig transport. Privat parkering kan lejes i gården lige bagved, ligesom der er store offentlige P-arealer i nærområdet (f.eks. i Borgergade og P-huset i Danmarksgade). Samtidig er der en passage lige ved siden af butikken, som forbinder Borgergade og Kongensgade og tiltrækker sig den gående trafik herimellem.

Selve lejemålet rummer i alt 89 velindrettede m², der bl.a. byder en fin regulær butik med en god loftshøjde på næsten 3 meter, bred facade mod gågaden og et godt lysindfald fra de store vinduespartier. I baglokalerne findes en smule lagerplads, toilet samt personalerum med et mindre køkken. Alt sammen fremtræder i en absolut god og præsentabel stand, klar til brug for en ny lejer.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere oplysninger samt aftale om fremvisning.


Beliggenhed:
Kongensgade rummer et godt miks af forskellige butikker, fra de landskendte kædekoncepter til de lokalkendte, unikke specialforretninger, mange hyggelige caféer og spisesteder m.v. Her mærker man tydeligt gadens særlige puls og ”leben”.

Netop her er man tæt forbundet med byens flotte torv, der er velegnet til store arrangementer og som udgør et trækplaster for megen løbende aktivitet året igennem. Dette er derfor stedet, hvor der altid sker noget interessant lige i nærheden.

Denne del af Kongensgade – mellem Englandsgade (som kan krydses i bil) og Torvet – har en kontinuerlig god kundetilstrømning, som understøttes af gode parkeringsforhold i nærområdet (f.eks. i Borgergade og P-huset i Danmarksgade). Den attraktive beliggenhed understøttes også af den korte afstand til ”Shoppingcenter Broen”, der åbnede i 2017 og som ligger i den østlige ende af gågaden, lige ved siden af banegården.

Kongensgade og de tilhørende sidegader har gennem de seneste år gennemgået en stor og omfattende gågaderenovering, hvor nye gadebelægninger, gadebelysning og udstyr har givet et stort kvalitetsmæssigt løft og cementeret Kongensgade som Sydvestjyllands ubestridte bedste handelsgade.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
160.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
160.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.350,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.800,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
89 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Parkering
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere