SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 28, 6700 Esbjerg

Multianvendeligt lejemål i Kongensgade

499.750,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001744Type : Detailhandel/butik

På en synlig og central placering i Esbjerg – ca. 100 meter fra torvet – udlejes nu i alt 467 m² med mange indretningsmuligheder

Erhvervslejemål på i alt 467 m² med mange indretningsmuligheder – ca. 100 meter fra torvet i Esbjerg

Dette erhvervslejemål er beliggende tæt på Torvet i Esbjerg, hvor der findes et godt naturligt kundeflow dagen igennem, og hvor man er omgivet af velkendte koncepter såsom McDonald's, Matas, Shaping New Tomorrow, Skechers, Bog & Idé m.fl. Hertil kommer et varieret udbud af caféer og spisesteder i nærområdet, eksempelvis ”Esbjerg Street Food”, der er indrettet i den tidligere biograf kun to husnumre herfra. Går man i den anden (østlige) retning, finder man BROEN Shopping for enden af gågaden, der rummer ca. 65 butikker, Fitness World samt Nordisk Film Biograf.

Lejemål her udgør i alt 467 m² og rummer 387 m² i stueplan med tilhørende kælder på 80 m². Gennem en årrække har lejemålet været anvendt til butik for Kop & Kande, men har også tidligere været benyttet som pengeinstitut – først for Sparekassen SDS og dernæst Unibank.

Grundet lejemålets størrelse og udformning, og de mulige adgange fra flere sider, er det relativt nemt at inddele lejemålet i sektioner, ligesom man også kan skabe et salgsareal i lejemålets fulde længde – alt efter en ny lejers behov. Her og nu fremstår lokalerne med visse mangler, men vil hurtigt kunne bringes i en indflytningsklar stand. I den forbindelse indgår udlejer gerne i en dialog med lejer omkring evt. ombygning og ny indretning.

I øjeblikket er stueplan indrettet med ca. 45 m² lager i den bagerste del, ud mod den bagvedliggende P-plads, som også nemt kan inddrages til butiksareal. Derudover findes i stueplan et afsnit på ca. 70 m², bestående af entré, toilet, kontor, køkken og personalerum samt et ekstra lille lager, der ligger på den nordlige side af butiksarealet.

Via butikken er der indvendig trappe til kælderen, der fremtræder tør og meget anvendelig til lager og arkiv. Kælderen rummer et stort lokale på knap 60 m² (inkl. lille teknikrum) samt to mindre lagerrum på hver ca. 12 m².

Udover den centrale beliggenhed i Kongensgade, udmærker lejemålet sig med en let tilgængelighed, hvad enten man er til fods, i bil eller benytter offentlig transport. På grunden lige bagved er der således mulighed for privat parkering, ligesom der er gratis offentlige P-arealer i nærområdet (bl.a. i Borgergade og i P-huset i Danmarksgade). Samtidig er Borgergade og Kongensgade forbundet med en passage, der leder den gående trafik lige forbi dette lejemål.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere oplysninger samt aftale om fremvisning.


Beliggenhed:
Kongensgade rummer et godt miks af forskellige butikker, fra de landskendte kædekoncepter til de lokalkendte, unikke specialforretninger, mange hyggelige caféer og spisesteder m.v. Her mærker man tydeligt gadens særlige puls og ”leben”.

Netop her er man tæt forbundet med byens flotte torv, der er velegnet til store arrangementer og som udgør et trækplaster for megen løbende aktivitet året igennem. Dette er derfor stedet, hvor der altid sker noget interessant lige i nærheden.

Denne del af Kongensgade – mellem Englandsgade (som kan krydses i bil) og Torvet – har en kontinuerlig god kundetilstrømning, som understøttes af gode parkeringsforhold i nærområdet (f.eks. i Borgergade og P-huset i Danmarksgade). Den attraktive beliggenhed understøttes også af den korte afstand til ”Shoppingcenter Broen”, der åbnede i 2017 og som ligger i den østlige ende af gågaden, lige ved siden af banegården.

Kongensgade og de tilhørende sidegader har gennem de seneste år gennemgået en stor og omfattende gågaderenovering, hvor nye gadebelægninger, gadebelysning og udstyr har givet et stort kvalitetsmæssigt løft og cementeret Kongensgade som Sydvestjyllands ubestridte bedste handelsgade.

Forslag til anvendelse

Café
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
499.750,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
499.750,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
41.646,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.070,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
467 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Toilet
Kælder
Lagerrum
Parkering
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere