SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 86, 6700 Esbjerg

Mindre gågadebutik med stor synlighed

142.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001598Type : Detailhandel/butik

I en af Esbjergs smukkeste gågadeejendomme, lige foran Føtex, udlejes nu denne butik med 90 m2 i stueplan og 38 m² kælder/lager

I en af Esbjergs smukkeste gågadeejendomme, lige foran Føtex, udlejes nu denne butik med 90 m2 i stueplan og 38 m² kælder/lager

Butikken er beliggende i en af Esbjergs smukkeste ejendomme, ”Esbjerghus”, der er velkendt som som en markant og præsentabel gågadeejendom, lige foran Føtex.

Ejendommen er oprindelig fra 1910, væsentlig ombygget i år 2012 og gennem årene gennemgået løbende vedligeholdelse i største respekt for ejendommens historie og imposante ydre.

Således rummer ejendommen en arkitektur med en imponerende sans for detaljer og harmoni, med udskæringer og strukturer på facader, kobberbeklædt udhæng m.v. Butiksfacaderne er let genkendelig med vinduer i vinkelformation fra gulv til loft, der byder på maksimal eksponering i forhold til de færdende i gågaden.

Denne butik er den næstmindste af ejendommens 4 i alt butikker, og ligger placeret midt i bygningen. Den har et samlet areal på 90 m2 i stueplan, der primært består af et stort åbent butikslokale med højt til loftet og 2 prøverum bagtil. Indretningen bagved butikken består af et særskilt toilet, en mellemgang samt personalerum/kontor med tekøkken, hvorfra der er udgang til aflåst baggård.

Via indvendig trappe er der fra butikken adgang til kælderen på 38 m², der ligeledes har en fornuftig loftshøjde og som fremtræder tør og meget anvendelig som lager.

Lejemålet fremtræder generelt i en pæn og indflytningsklar stand, lyst og venligt overalt og med gode lysindfald.

De nærmeste butikker i nærområdet er Marie Lahn, Slikhuset, Smarteyes, Huset Ollie, CeriX Esbjerg (en kæde af skønhedssaloner), Nordic Art Tattoo samt flere caféer og populære ”take-aways” – og lige bagved ejendommen ligger det velbesøgte varehus, Føtex, der er garant for et konstant stort antal handlende i nærområdet.

Til lejemålet hører ikke brugsret til egne parkeringspladser, men parkeringsforholdene er gode i nær-området (gratis 2-timers parkering), ligesom også Føtex’ parkeringshus ligger i umiddelbar nærhed.

Overtagelse og indretning efter nærmere aftale – forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik
Take away
Café

Økonomi

Årlig leje
142.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
142.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
11.883,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.114,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
128 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
492 m²

Faciliteter

Baggård
Toilet
Kælder
Tekøkken
Parkering
Prøverum
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere