SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 84, 6700 Esbjerg

Mindre gågadebutik med stor synlighed

116.100,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001597Type : Detailhandel/butik

I en af Esbjergs smukkeste gågadeejendomme, lige foran Føtex, udlejes nu denne butik med 81 m2 i stueplan og 72 m² kælder/lager

I en af Esbjergs smukkeste gågadeejendomme, lige foran Føtex, udlejes nu denne butik med 81 m2 i stueplan og 72 m² kælder/lager

Butikken er beliggende i en af Esbjergs smukkeste ejendomme, ”Esbjerghus”, der er velkendt som som en markant og præsentabel gågadeejendom, lige foran Føtex.

Ejendommen er oprindelig fra 1910, væsentlig ombygget i år 2003 og gennem årene gennemgået løbende vedligeholdelse i største respekt for ejendommens historie og imposante ydre.

Således rummer ejendommen en arkitektur med en imponerende sans for detaljer og harmoni, med udskæringer og strukturer på facader, kobberbeklædt udhæng m.v. Butiksfacaderne er let genkendelig med vinduer i vinkelformation fra gulv til loft, der byder på maksimal eksponering i forhold til de færdende i gågaden.

Denne butik er ejendommens mindste butik, og ligger placeret midt i bygningen. Den har et samlet areal på 81 m2 i stueplan, der overvejende er indrettet til butik og med tilhørende baglokale (prøverum), et særskilt depotrum samt toilet og en lille mellemgang med håndvask. Der er overalt i butikken en god loftshøjde og et godt lysindfald.

Fra mellemgangen er der trappe ned til kælderen, der med sine 2 rum på i alt 72 m2 er velegnet til lagerformål. Også i kælderen er der en god loftshøjde, ligesom den også ses at være tør og anvendelig.

De nærmeste butikker i nærområdet er Marie Lahn, Slikhuset, Smarteyes, Huset Ollie, CeriX Esbjerg (en kæde af skønhedssaloner), Nordic Art Tattoo samt flere caféer og populære ”take-aways” – og lige bagved ejendommen ligger det velbesøgte varehus, Føtex, der er garant for et konstant stort antal handlende i nærområdet.

Til lejemålet hører ikke brugsret til egne parkeringspladser, men parkeringsforholdene er gode i nærområdet (gratis 2-timers parkering), ligesom også Føtex’ parkeringshus ligger i umiddelbar nærhed.

Overtagelse og indretning efter nærmere aftale – forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik
Café
Take away

Økonomi

Årlig leje
116.100,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
116.100,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.675,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
759,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
153 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
460 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Kælder
Parkering
Prøverum
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere