SENEST SET
FAVORITTER

J. Lauritzens Plads 3, 6760 Ribe

Erhvervslokaler på AAA-placering i Ribe

538.850,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001536Type : Detailhandel/butik

Med stor synlighedsværdi og let tilgængelig, lige overfor Kvickly, udlejes nu i alt 575 m2 med gode P-forhold lige ved døren

Sjældent udbudt lejemål med stor synlighed og let tilgængelig ved Kvickly og offentlig P-plads

På en central og synlig placering i Ribe, ved indgangen til den store offentlige parkeringsplads, J. Lauritzens Plads, udbydes nu disse velindrettede og multianvendelig erhvervslokaler, der gennem en årrække har været benyttet som Danske Banks filial i Ribe.

Lejemålet råder over i alt 575 m2, hvoraf 439 m2 ligger i stueplan, mens 136 m2 ligger i kælderniveau.

Lokalerne har tidligere været anvendt som dagligvareforretning for Fakta-kæden, hvorfor lejemålet er både regulært og fleksibelt og nemt vil kunne tilpasses en ny anvendelse indenfor f.eks. butik, klinik m.v.

I stueplan er lokalerne i dag pænt og nydeligt indrettet, som en typisk bankfilial, med indgangsparti i hjørnet, kunde- og kasseområde, et stort åbent kontorlandskab med tilstødende mødelokaler og separate kontorer. Derudover er der boksrum, en fin større kantine, handicaptoilet og bad samt mindre depot- og lagerrum. Alt sammen fremtræder i en meget flot stand.

Kælderen er primært til lagerformål, men rummer også omklædning og toilet, og kælderen er i det hele taget meget anvendelig. På grund af lokalernes fortid som dagligvareforretning er lejemålet udstyret med en større vareelevator mellem stueplan og kælder, der pt. er taget ud af drift, men som dog kan genetableres.

Ejendommen, hvori lejemålet her er beliggende, befinder sig i smørhullet mellem det ældre, etablerede gågademiljø og de mange butikker med direkte tilknytning til J. Lauritzens Plads – med varehuset Kvickly som vel nok den største publikumsmagnet.

J. Lauritzens Plads er en gratis, offentlig parkeringsplads, der er meget populær for de handlende i nærområdet – også for de handlende i gågaden, idet der er mangel på P-pladser i den anden ende af gågaden (ved domkirken). Af samme grund er nærområdet her et populært retail-område, hvor det er nemt at komme til og fra og nemt at parkere.

Et pænt og indbydende erhvervslejemål med mange muligheder – velegnet til det meste, og med en attraktiv ”AAA-beliggenhed”.

Området / Beliggenhed:
Ribe – kendt som Danmarks ældste by – er ”hovedbyen” for et geografisk stort opland og har 8.287 indbyggere (i 2021). Byens historie strækker sig helt tilbage til vikingetiden, og i 2010 fejrede Ribe således sit 1300-års jubilæum.

I middelalderen var Ribe en af landets største byer og en meget vigtig handelsby – men også for kirken var Ribe en vigtig metropol, hvorfor Ribe i dag er begunstiget med en smuk domkirke, én af 10 domkirker i Danmark.

Ribe har i vid udstrækning undgået de store bymæssige katastrofer såsom bybrande, krige og hærgen, og har i dag en velholdt, ældre bydel, der sammen med domkirken, vikingemuseet og byens historiske status in mente, medvirker til byens særlige charme og som hvert år tiltrækker op mod 1,5 mio. besøgende.

Byen kan også byde på et sundt og pulserende handelsliv. Her er en god blanding af udvalgsforretninger, større varehuse og små hyggelige specialforretninger, der i sig selv gør det til en god oplevelse af besøge byen.

Forslag til anvendelse

Klinik
Butikker
Butik
Dagligvareforretning

Økonomi

Årlig leje
538.850,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
538.850,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
44.904,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
937,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
575 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Omklædning
Toilet
Indgangsparti
Handicaptoilet
Kantine
Kontorlandskab
Kælder
Lagerrum
Parkeringsplads
Kontor

Teknik

Vareelevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere