SENEST SET
FAVORITTER

Jagtvej 53, 6705 Esbjerg Ø

Multianvendelig ejendom på i alt 835 m²

342.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001543Type : Detailhandel/butik

Tidligere dagligvarebutik på i alt 835 m², synligt beliggende i bydelen Jerne, med tilhørende grund på 1.516 m²

Tidligere dagligvarebutik på i alt 835 m², synligt beliggende i bydelen Jerne på 1.516 m² stor grund

Med god og synlig beliggenhed på Jagtvej udlejes nu denne multianvendelige erhvervsejendom på i alt 835 m², hvoraf 55 m² ligger i kælderen.

Jagtvej er en trafikeret færdselsåre i bydelen Jerne, der forbinder større boligområder med både parcelhuse, etagebebyggelse og erhverv. Herfra er der gåafstand til større folkeskole (Bakkeskolen) og det store uddannelsesområde ved University College Syddanmark. Ejendommen ligger desuden ca. 2,5 km fra banegården i Esbjerg (mod vest) og ca. 2,1 km fra Motorvej E20 (mod øst).

Ejendommen er opført i 1961 og blev i 2009 ombygget til brug for dagligvarekæden Fakta, der har anvendt ejendommen helt frem til 2021, hvor man fraflyttede til fordel for en større og nybygget dagligvareforretning.

Ejendommen er én af to ejerlejligheder på grunden, hvoraf den klart største (med et fordelingstal på 87/100) er denne ejendom. Den mindste ejerlejlighed (med et fordelingstal på 13/100) ligger udelukkende i kælderen og består primært af teknikrum/varmeanlæg for de omkringliggende naboejendomme (en boligforening).

Selve ejendommen er opført i almindelige gode og solide materialer, med et begrænset krav til det løbende vedligehold. Facader er mursten, vandskuret og malet, mens vinduer er energiruder med plastikrammer. Taget er ”built up-tag” og generelt fremstår ejendommen i en almindelig god og velvedligeholdt stand.

Indretningen er som i en typisk dagligvareforretning, med et indgangsparti i glas i det ene hjørne, et stort regulært butikslokale med tilstødende lagerområde, der på fleksibel vis kan tillægges butiksarealet – alt efter behov.

Gulve er et slidstærkt klinkegulv, der kan klare stor slidmæssig belastning, mens lofter i butiksområdet er lyse akustiklofter, opsat i skinnesystem med integreret belysning.

Udover butik og lager, er indrettet et personalerum med køkkenfaciliter. I tilknytning hertil findes en toilet-kerne. Endvidere rummer ejendommen en lukket varegård med indkørsel fra Hermodsvej.

Ejendommen er beliggende på en god, regulær grund på 1.516 m², hvorpå der i gården er mulighed for parkering – ligesom der herudover er mulighed for parkering på tilstødende udearealer.

Alt i alt en god, regulær erhvervsejendom med gode tilkørsels- og parkeringsforhold, der kan tilpasses snart sagt ethvert erhvervsformål indenfor butik, kontor, undervisning, klinik m.v.

Ejendommen kan også købes – forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.


Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i bydelen Jerne, i den østlige del af Esbjerg, i et nærområde med gennemkørende trafik mellem Storegade og Spangsbjerg Møllevej.

Ejendommen ligger på hjørnet af Jagtvej og Hermodsvej ved flere større boligforeningsejendomme på Hermodsvej og Palnatokes Alle. I nærområdet ligger også flere erhvervsejendomme og butikker omfattende Jerne Apotek, sundhedshus, en større restaurant, ALDI dagligvareforretning, bageri, blomsterbutik og tøjbutikken Rosengreen m.v.

I et lidt større perspektiv ligger ejendommen i et område med folkeskole, børnehave, UC Syddanmark samt store villakvarterer og flere store etagebebyggelser.

Beboelsesmæssigt er området eftertragtet grundet især nærheden til byens mange faciliteter, uddannelsesområderne samt de gode logistikmæssige forhold. Her er kort afstand til såvel offentlig trafik, midtbyens liv samt nærmeste motorvejstilkørsel.

Forslag til anvendelse

Klinik
Butikker
Butik
Blomsterbutik
Bageri
Apotek
Dagligvareforretning

Økonomi

Årlig leje
342.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
342.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
28.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
410,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
835 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1516 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Parkering
Udearealer
Lager
Kontor

Teknik

Teknikrum
Varmeanlæg

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere