SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 27-29, 6700 Esbjerg

1.650 m2 på Esbjergs mest synlige hjørne

1.428.750,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001535Type : Detailhandel/butik

Sjældent udbudt lejemål i hjertet af Esbjerg - med ca. 1.650 m2, 81 m. facade og ”AAA”-beliggenhed på hjørnet Torvet/Kongensgade

Sjældent udbudt lejemål i hjertet af Esbjerg - med ca. 1.650 m2, 81 m. facade og ”AAA”-beliggenhed

Lejemålet er beliggende i den store og centralt beliggende butiksejendom, kaldet ”Midt-I”, på den måske bedste placering i Esbjerg overhovedet – på hjørnet af Torvet og Kongensgade.

Her fra 1. salen er der uhindret synlighed og eksponering overfor byens pulserende liv, der netop her udspiller sig nærmest døgnet rundt og alle ugens dage.

Hvor det særligt i sommerhalvåret summer af liv fra de udendørs afskærmede spiseområder på Torvet, der omkranser et område velegnet til koncerter o.l., er det flotte torv ligeledes en hovedattraktion i vinterhalvåret, hvor f.eks. en stor skøjtebane, juletræer og en smuk vinterudsmykning er trækplaster for byens borgere og besøgende.

Selve lejemålet har adgang via Kongensgade, hvor en rulletrappe fører folk til og fra etagen på 1. sal, der byder på i alt ca. 1.650 m2, hvoraf langt størstedelen udgør et stort åbent butiksområde. Der er desuden vareelevator fra ejendommens gårdside.

Lejemålet består at stort salgsområde i åben forbindelse med rulletrappen, yderligere salgsområde forsænket med 3 trin – og bag dette knap 250 m2, der pt. er indrettet til lagerrum, depotrum, kontorer, mødelokaler samt toiletter, personalerum og kantine.

knap 250 m2 en mindre del og med mulighed for eventuel opdeling.

Overalt i lejemålet er der et særdeles godt lysindfald grundet flere karnapper og de mange meter facade, hvilket tillige giver et spændende og storslået udkik over hele Torvet og gågaden med alle dens aktiviteter og cafeliv m.v.

I ejendommen findes i stueplan Café Gallardo, By Lene, Bog & Idé samt en kiosk og detailforretning – og giver ejendommen en god diversitet. Derudover råder Fitness World-kæden over hele 2. salen, hvilket bibringer liv og et interessant miljø fra tidlig morgen til sen aften.

Af nære naboer i området kan nævnes Louis Nielsen, Spejder Sport, Esbjerg Street Food, Sunset Boulevard, McDonalds, Matas, Intersport, Profil-optik, Only, Zizzi, Guldægget, Dronning Louise med flere. Senest har det nye tøjbrand ”Shaping New Tomorrow” åbnet butik lige overfor.


Beliggenhed/nærområdet:
I 2018 fejrede Esbjerg sit 150 års jubilæum. Det har været en dynamisk udvikling fra pionerby med eksport-havn – til købstad – til fiskerby – til offshore base og nu til energimetropol med udskibning af havvindmøller. Esbjerg har siden 2006 været en storkommune og er nu et sydvestjysk center for uddannelse, sundhed og kulturelle aktiviteter.

Esbjerg City er områdets førende shopping-mekka med over 200 specialforretninger, restauranter, center og varehuse samlet i et hyggeligt bymiljø.

På Torvet ligger flere af byens ældste og smukkeste ejendomme, ligesom der er et flot kig til Musikhuset, tegnet af arkitekt Jan Utzon og til seneste skud på stammen ved musikhuset, den smukke Henning G. Kruses plads, tegnet af det verdensberømte danske arkitektfirma BIG – Bjarke Ingels Group.

Torvet i Esbjerg danner ramme om mange af byens spændende aktiviteter, lige fra live-musik/koncerter, udstillinger, skøjtebane, kræmmermarked til de studerendes studenterdans omkring rytterstatuen af Christian den IX.

I nærområdet er der flere gode parkeringsmuligheder – eksempelvis parkeringspladserne i Borgergade samt Esbjergs nye, moderne P-hus i Danmarksgade, der ligger ganske tæt på lejemålet og Torvet.

Lejemålet ligger således i hjertet af Esbjerg med alt omkring sig.

Forslag til anvendelse

Butik
Kiosk
Café

Økonomi

Årlig leje
1.428.750,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.428.750,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
119.063,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
866,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1650 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Kantine
Lagerrum
Parkeringsmulighed
Toiletter
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere