SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 82, 6700 Esbjerg

Gågade strøgbutik, 187 m² + 50 m² kælder

390.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001481Type : Detailhandel/butik

På attraktiv hjørneplacering i Kongensgade i Esbjerg, udlejes nu disse flotte butikslokaler i en af byens markante ejendomme.

Butikken er beliggende i en præsentabel gågade ejendom lige ved indgangen til Føtex. Ejendommen er fra 1893, som er ombygget i år 1979 og gennem årene løbende vedligeholdt, senest med helt ny facade i stueplan med flotte vinduespartier. På sin placering på hjørnet af Smedegade og Kongensgade, eksponeres butikslokalerne rigtig godt med den særdeles store synlighed.

Selve butikken er nyindrettet i 2017 og består af 187 m² i stueplan. Hele facaden er indrettet med store vinduer fra gulv til loft, som sikrer et godt lysindfald og de bedst tænkelige forhold for en effektfuld butiksudstilling. Dertil kommer en god loftshøjde, som sikrer luft i butikken og understreger lokalernes høje butiksmæssige standard. Til lejemålet hører også i stueplan mindre kontor/personalerum med køkkenelementer, forrum med håndvask og toilet samt direkte udgang til gårdarealet bag ejendommen, ligesom der er direkte adgang til en indvendig trappenedgang til en 50 m² stor og tør depot/lagerkælderrum.

Butikken har tidligere været anvendt af TDC/You-See og senest til børnetøjsforretningen Olila og er i stueplan indrettet med et stort sammenhængende butikslokale i vinkel samt personalerum og toilet.

Fra personalerummet er der dels udgang til gårdmiljø samt direkte adgang til stort rum i kælderen. Kælderen er tør overalt og er velegnet til lager og arkiv.

Lokalerne fik en gennemgribende istandsættelse i 2017 og overtages i den stand de er og forefindes, dvs. i pæn og indflytningsklar stand.

De nærmeste naboer og genboer er City Guld, Femilet, Søstrene Grene, Jack & Jones, Incado (brugskunst og malerartikler), Cerix Esbjerg (skønhedssalon) samt Føtex med flere.

Til lejemålet hører ikke brugsret til parkeringspladser, men parkeringsforholdene er rigtig gode i nær-området med 2 timers parkering.

Overtagelse efter nærmere aftale.

Økonomi

Årlig leje
390.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
390.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
32.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.646,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
237 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Toilet
Gårdmiljø
Kælder
Parkering
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere