SENEST SET
FAVORITTER

Glarmestervej 4, 6710 Esbjerg V

Multianvendelige lokaler ved indfaldsvej

249.700,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001478Type : Detailhandel/butik

Synligt beliggende ved trafikeret indfaldsvej i Esbjerg V, udlejes nu velholdte, regulære lokaler med stort udenoms- og P-areal

Multianvendelig lokaler med stort udenoms- og P-areal, synligt beliggende ved trafikeret indfaldsvej

Indflytningsklart erhvervslejemål i Esbjerg V, der nu er ledigt som følge af, at den hidtidige lejer (Lop de Lux – Esbjergs største secondhandbutik til børn og kvinder) mangler plads og flytter til det større, bagerste lejemål på samme adresse.

Nærværende lejemål udgør i alt ca. 454 kvm, hvoraf ca. 355 kvm er ét stort lokale, der er særdeles velegnet til udstilling/showroom. Lokalet er pt. opdelt med ”lette vægge”, der dog nemt kan fjernes – alt efter en ny lejers behov.

Ca. 33 kvm er indrettet til lagerformål og afskærmet fra udstillingsarealet. Disse kvm kan nemt inddrages til butik pga. af lette ikke-bærende vægge.

Derudover forefindes et administrationsafsnit på ca. 66 kvm, der indrettet med 3 kontorer, toilet, frokoststue og personalerum samt nyere køkken. Desuden adgang til separat toilet, der deles med den anden lejer i ejendommen (Lop de Lux).

Udstillingsdelen har fine, store udstillingsvinduer ud mod den store P-plads samt i facaden mod Tarphagevej, hvilket giver et flot lysindfald indendørs og optimal skiltemulighed udendørs. Den indendørs loftshøjde er på 3,95 meter.

Lejemålet ligger med den størst mulige synlighed ud til indfaldsvejen Tarphagevej, der er meget trafikeret døgnet rundt. Der er således rig mulighed for synlig eksponering af en kommende lejers aktiviteter – ligesom der på den 4.766 kvm store grund er en sjælden god mulighed for etablering udendørs udstilling (f.eks. ved salg af større genstande).

Der er på grunden rigtig gode parkeringsforhold med i alt ca. 50 P-pladser, ligesom der er god forbindelse til det omkringliggende vejnet i øvrigt.

Forslag til anvendelse

Butik
Showroom

Økonomi

Årlig leje
249.700,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
249.700,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.808,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
550,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
454 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4766 m²

Faciliteter

Toilet
P-plads
Køkken
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK