SENEST SET
FAVORITTER

Østre Gjesingvej 9 A-C, 6715 Esbjerg N

Stor, velindrettet boksbutik i Esbjerg N

1.934.375,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001196Type : Detailhandel/butik

Med god beliggenhed i populært handelsområde, tæt på Bilka og andre velkendte kæder, udlejes nu 3.095 m² i præsentabel ejendom.

Nu udlejes multianvendelig boksbutik på hele 3.095 m², der er en sjælden udbudt størrelse i Esbjerg. Butikken ligger i det attraktive handelsområde i Esbjerg N, hvor et væld af store velkendte kædekoncepter er repræsenteret - såsom Bilka, Bauhaus, McDonalds, Elgiganten m.fl.

Selve ejendommen, hvori nærværende lejemål udgør godt 60 % af det samlede areal, er nyopført i ultimo 2007 og er både en meget regulær og samtidig præsentabel ejendom.

Lejemålet på 3.095 m² er oprindeligt opført som én stort butik (møbelbutik), men har siden 2010 været opdelt i flere mindre enheder med hvert sit indgangsparti, egne velfærdsfaciliteter m.v. Alle indvendige vægge er således ikke-bærende, hvormed lejemålet på fleksibel vis kan tilpasses stort set ethvert indretningsbehov.

Lejemålet kan benyttes til bl.a. pladskrævende varegrupper (byggemarked, bilforhandler m.m.), men kan også anvendes til mange former for detailbutik, herunder mindre udvalgsvarer (hyldevarer).

Overalt fremtræder lejemålet pænt og indbydende, og byder på et godt lysindfald grundet de store vinduespartier i facaden og på siden samt i alt 26 store ovenlysvinduer i taget. Lofts-højden er 6 meter og giver optimale muligheder for en præsentabel og effektfuld udstilling.

Den store parkeringsplads foran lejemålet deles med ejendommens øvrige brugere. På ejendommens bagside ses tillige et stort befæstet parkeringsareal, der primært anvendes til personaleparkering samt vareforsyning af de enkelte lejemål i bygningen. Dette område er indhegnet og forsynet med 2 aflåselige porte. Der kan tillige tilvejebringes langt flere parkeringspladser på matriklen, om nødvendigt.

Hele ejendommen er opdelt i 4 store lejemål, hvoraf pt. ét er udlejet (Sport 24 Outlet, som har været i ejendommen siden 2007). Dermed er det således også nu muligt at etablere særligt store butikskoncepter i nærværende ejendom – endda helt op til 4.020 m² – forhør nærmere om mulighederne hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Forslag til anvendelse

Bilforhandler
Butik

Økonomi

Årlig leje
1.857.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.934.375,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
161.198,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
625,-
Årlige driftsudgifter kr.
77.375,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
25,-

Lokalet

Etage areal
3095 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15032 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Parkeringsplads
Personaleparkering
Port

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere