SENEST SET
FAVORITTER

Østre Gjesingvej 9E, 6715 Esbjerg N

Flot, velindrettet boksbutik i Esbjerg N

624.375,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001139Type : Detailhandel/butik

I populært handelsområde - 'Bilka-området' - udlejes nu henholdsvis 925 kvm (9E) og 908 kvm (9D) i præsentabel ejendom

Nu udlejes nyere, velindrettet boksbutik på 925 kvm, beliggende i et pulserende handelsområde i Esbjerg N, hvor et væld af store velkendte kædekoncepter er repræsenteret - såsom Bilka, Bauhaus, McDonalds, Elgiganten m.fl.

Lejemålet er beliggende i en velindrettet og præsentabel ejendom fra 2007, hvor der i 2010 er sket opdeling i flere lejemål.

Nærværende lejemål på 925 kvm har siden opførelsen dannet rammerne om en butik med baby-/børnetøj og diverse relateret udstyr. En masse brugbart inventar (reoler, væghylder o.l.) står stadig i lokalerne og kan derfor frit anvendes af ny lejer.

Lejemålet er indrettet som en moderne boksbutik – med et fremtrædende indgangsparti som vindfang og et stort regulært butikslokale fra ende til anden. Dertil kommer et mindre lager samt velindrettet personaleafsnit bagerst.

Bagerst i butikken er der pt. inddraget ca. 100 kvm til et ekstra lagerområde, der ovenpå fungerer som et indskudt dæk med yderligere 100 kvm til ”let lager”. Dette område kan nemt inddrages til butik igen, hvis behovet herfor opstår.

Lejemålets bagerste del er fra oprindelse i stueplan indrettet med personaleindgang, en handicaptoilet (med adgang fra butik), garderobe og toilet for personale, et mindre lagerområde med automatisk port samt tilstødende depot- og teknikrum. På 1. sal i dette bagerste område ligger køkken og frokostrum, et særskilt kontor, samt et arkivrum (der også kan bruges som kontor).

Lejemålet fremtræder overalt pænt og indbydende, og byder på et fantastisk godt lysindfald grundet store vinduespartier både i facaden og på den nordlige langside samt 6 store ovenlysvinduer i taget. Loftshøjden er ca. 6 meter og giver optimale muligheder for en præsentabel og effektfuld udstilling.

Den store parkeringsplads foran lejemålet deles med ejendommens øvrige brugere. På ejendommens bagside ses tillige et stort befæstet parkeringsareal, der primært anvendes til personaleparkering samt vareforsyning af de enkelte lejemål i bygningen. Denne 'varegård' er indhegnet og forsynet med 2 aflåselige porte.

Hele ejendommen er opdelt i 4 store lejemål, hvoraf pt. ét er udlejet (Sport 24 Outlet) - og har været det siden ejendommens opførsel. Dermed er det således også nu muligt at etablere særligt store butikskoncepter i nærværende ejendom – helt op til 4.020 kvm – forhør nærmere om mulighederne hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
601.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
624.375,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
52.031,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
675,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.125,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
25,-

Lokalet

Etage areal
925 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15032 m²

Faciliteter

Depot
Garderobe
Toilet
Indgangsparti
Handicaptoilet
Parkeringsplads
Personaleparkering
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere