SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 96, 6700 Esbjerg

Butik udlejes på strøget i Esbjerg

219.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001207Type : Detailhandel/butik

Med god beliggenhed på Kongensgade i Esbjerg, udlejes nu denne butik med 111 kvm i stueplan og tilhørende 80 kvm kælder.

Velbeliggende butik på Kongensgade i Esbjerg - med 111 kvm butik i stueplan og 80 kvm lager i kælder.

Lejemålet ligger placeret i stuen th. i denne flotte ejendom fra 1887, og udgør i stueplan ca. 111 kvm. Derudover medfølger kælderlokaler på i alt ca. 80 kvm.

Den forreste del af butikken har en loftshøjde på hele 3,6 m., mens den bagerste del har en loftshøjde på 2,55 m. Midt i butikken – bagved kundedisken – er der en indvendig trappe til kælderen, hvorfor der er hurtig adgang mellem butikken og lager, toilet eller personalerum i kælderen.

Fra kælderen er der desuden en udvendig trappe til gården bagved, hvormed f.eks. vareindlevering kan foregå direkte til lageret – uden færdsel via butikken. Kælderen har en loftshøjde på mellem 1,95 – 2,10 m. og fremstår tør.

Lejemålet har siden 2005 været anvendt til herretøjsforretning – og før det en årrække som undertøjsforretning – men er også anvendelig til mange andre anvendelsesformål indenfor detailsegmentet.

Butikken overtages af en ny lejer i nymalet stand – eller efter nærmere aftale i øvrigt – og der medfølger tilstedeværende belysning, rullegitre i den fulde facadebredde på ca. 7 meter samt tilstedeværende ventilation/”varmetæppe”.

Butikken er beliggende i en del af Kongensgade, hvor flere lejere har søgt til de seneste par år - eksempelvis Guldægget, Vinoble, Puls, Søstrene Grene og guldsmeden Kirk Thomsen. Derudover ligger her stærke lokalt forankrede forretninger som Jill & Joy og Rich - og alt i alt tilbyder området her et godt miks af forskellige butikker, der medvirker til et godt, stabilt kundeflow.

Et godt, regulært butikslejemål i Kongensgade på attraktive vilkår.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikker

Økonomi

Årlig leje
219.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
219.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.317,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.151,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
191 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Lager

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere