SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 67, 6700 Esbjerg

Velbeliggende strøgbutik på i alt 389 m²

650.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001227Type : Detailhandel/butik

På attraktiv hjørneplacering i Kongensgade i Esbjerg, udlejes nu disse flotte butikslokaler i en af byens markante ejendomme.

Butikken er beliggende i en yderst præsentabel ejendom fra år 1947, som er ombygget i år 1972 og senere og gennem årene løbende vedligeholdt. På sin attraktive placering på hjørnet af Jyllandsgade og Kongensgade, eksponeres butikslokalerne rigtig godt i forhold til de manglende handlende netop her.

Selve butikken består af 320 kvm i stueplan og er i hele facaden indrettet med store vinduer fra gulv til loft, som sikrer et godt lysindfald og de bedst tænkelige forhold for en effektfuld butiksudstilling. Dertil kommer en særdeles god loftshøjde, som sikrer luft i butikken og understreger lokalernes høje butiksmæssige standard. Til lejemålet hører også mindre kontor i stueetagen, personalerum på 1. salen og et tørt kælderareal på 359 m² til lagerformål.

Butikken har gennem rigtig mange år været anvendt som skoforretning tidligere Skoringen og senest Tops Sko og er i stueplan indrettet med et stort sammenhængende butikslokale og et mindre kontorlokale.

Fra butikken er der trappe til kælderen på 359 kvm, der består flere rum i åben forbindelse med hinanden. Kælderen er tør overalt og er velegnet til lager og arkiv.

Lokalerne overtages i den stand de er og forefindes, dvs. i pæn og indflytningsklar stand, i butikken nymalet og med trægulve, ligesom tilstedeværende belysning, klimaanlæg og markiser på 2 facader medfølger til en ny lejers disposition.

De nærmeste naboer er bl.a. Kop og Kande (ny, stor butik), Neye, Buksetrolden, City Guld, Nice Hair Outlet, Pandora med flere.

Til lejemålet hører ikke brugsret til parkeringspladser, men der kan evt. tillejes op til 3 P-pladser. Ellers er parkeringsforholdene er rigtig gode i nærområdet med 2 timers gratis parkering.

Overtagelse efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
650.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
650.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
54.167,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.671,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
389 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
750 m²

Faciliteter

Arkiv
Gratis parkering
Parkering
Trægulve
Lager
Kontor

Teknik

Klimaanlæg

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere