SENEST SET
FAVORITTER

Havborgvej 4, 6710 Esbjerg V

Regulær butik på 481 kvm i nyere ejendom

240.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67000970Type : Detailhandel/butik

På hjørnet af Havborgvej og Østervænget i Hjerting, i samme ejendom som Fakta, udlejes nu 481 gode, højtloftede kvm til butik.

Ejendommen er opført i 2012 og rummer et samlet erhvervsareal (inkl. Fakta) på 1.650 kvm, hvoraf nærværende lejemål udgør ca. 481 kvm. Hertil kommer en parkeringskælder på 550 kvm, som det er muligt at inddrage og indrette til f.eks. lager for en ny lejer.

Lejemålet består pt. af ét stort, råt lokale, og har aldrig været benyttet. Som et led i udlejningen er udlejer indforstået med at etablere eget selvstændige indgangsparti i facaden mod den fælles parkeringsplads (se visualiseringer herpå i lejeprospektet), ligesom udlejer indvendigt indretter lejemålet med toiletforhold samt køkken- og personalefaciliteter - i øvrigt efter nærmere aftale med lejer.

De fleksible og højtloftede rammer giver i det hele taget mulighed for en bred udnyttelse - og udlejer er da også indstillet på flere alternative anvendelser, når blot disse er forenelige med drift af dagligvarebutikken inde ved siden af.

Indvendigt fremtræder lejemålet lyst og venligt, forsynet med ovenlysvinduer og en loftshøjde på 3,9 meter under spær og 4,77 meter mellem spær, og er pt. indrettet med lyse klinker, grundbelysning samt ventilation.

Parkeringskælderen på ca. 550 kvm, der har en loftshøjde på op til 2,55 meter og som i dag er aflåst med en port, kan efter nærmere aftale inddrages som en del af lejemålet og f.eks. ombygges til lagerformål.

Med denne placering i Hjerting - i samme bygning som Fakta og med sundhedshuset 'Langlihuset' lige overfor, der bl.a. rummer lægehus, fysioterapi og fitnesscenter - er man sikret et fornuftigt kundeflow og god synergi. Hertil kommer de gode adgangs- og parkeringsforhold, som er et betydeligt aktiv for lejemålet.

Book en fremvisning af lokalerne - og få overblik over de mange muligheder.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
240.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
240.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.042,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
500,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
481 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4131 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Parkeringsplads
Toiletforhold
Port
Køkken
Lager
+Mere

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK