SENEST SET
FAVORITTER

Østre Gjesingvej 9 A, 6715 Esbjerg N

Velindrettet nyere boksbutik i Esbjerg N

810.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001021Type : Detailhandel/butik

I godt område i Esbjerg - tæt ved Bilka og andre velkendte kædekoncepter - udlejes nu op til 4.020 kvm i flot, nyere ejendom.

Nu udlejes nyere, velindrettet boksbutik på 1200 kvm, beliggende i det pulserende retailområde i Esbjerg N, hvor et væld af store velkendte kæder er repræsenteret - såsom Bilka, Bauhaus, McDonalds, Elgiganten m.fl.

Lejemålet er beliggende i en pæn og præsentabel ejendom fra 2007, hvor der i 2010 er sket opdeling i flere lejemål.

Lejemålet er indrettet som en moderne boksbutik - med et fremtrædende indgangsparti og et stort regulært butikslokale fra ende til anden. Der er mulighed for at opdele eller afskærme den bagerste del af butikken, hvor ejendommen er forsynet med automatisk aluport.

I bagerste hjørne af lejemålet er indrettet personaleafsnit med selvstændigt kontor, personalerum med tekøkken, arkivrum samt både alm. toilet og handicaptoilet.

Lejemålet fremtræder overalt pænt og indbydende, og rummer ejendommens bedste lysindfald grundet de store vinduespartier i både for- og sidefacade samt i taget. Loftshøjden er ca. 6,5 meter og giver optimale muligheder for en præsentabel og effektfuld udstilling - ikke mindst ved pladskrævende varesortiment.

Der er eget indgangsparti fra ejendommens fælles parkeringsplads. På ejendommens bagside ses tillige et stort befæstet parkeringsareal, der primært anvendes til personaleparkering samt vareforsyning af de enkelte lejemål i bygningen. Denne 'varegård' er indhegnet og forsynet med 2 aflåselige porte.

Hele ejendommen er opdelt i 4 store lejemål, hvoraf kun en pt. er udlejet - og har været det siden ejendommens opførsel - til Sport24-outlet. Det er således nu muligt at sammenlægge nærværende boksbutik på 1.200 kvm, med nabolejemålet på 1.895 kvm. Hertil kommer en ledig boksbutik på 925 kvm - hvormed de samledige ledige kvm andrager i alt 4.020 kvm. Forhør nærmere om mulighederne hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Økonomi

Årlig leje
780.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
810.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
67.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
675,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
25,-

Lokalet

Etage areal
1200 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15032 m²

Faciliteter

Arkivrum
Toilet
Indgangsparti
Handicaptoilet
Tekøkken
Parkeringsplads
Personaleparkering
Port
Kontor

Teknik

Aluport

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere