SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 87, 6700 Esbjerg

Velindrettet butikslejemål i Kongensgade

165.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67000846Type : Detailhandel/butik

Velbeliggende strøgbutik på i alt 221 kvm, heraf kælder på 98 kvm.

Lejemålet ligger i stueplan på denne præsentable ejendom fra 1912, og udgør i stueplan 123 kvm. Heraf udgør selve butiksdelen ca. 90 kvm (med mulighed for ekstra ca. 10 kvm butik), mens baglokalerne udgør ca. 33 kvm, hvor også et mindre køkken og personalerum ligger placeret.

Derudover medfølger kælderlokaler på i alt 98 kvm - hvoraf ca. 63 kvm er direkte forbundet til butikken via indvendig trappe, mens ca. 35 kvm kælder ligger i forbindelse med bagtrappen. De 63 kvm består af 3 rum (det ene kan sikkert aflåses), har 2 meter til loft og fremtræder både tør og meget anvendelig. De 35 kvm kælder ved bagtrappen rummer af toilet og garderobe samt lavtloftet depotrum, der alene er anvendelig som fjernlager/arkiv.

Lejemålet har de seneste ca. 18 år været anvendt som elektronikforretning (Telia), men er også anvendelig til mange andre anvendelsesformål indenfor detailsegmentet, herunder også som café.

Butikken er lyst og imødekommende indrettet, med hvidmalede vægge og med underliggende betongulv. Og med en loftshøjde på 3,35 meter (som i øvrigt er nedsænkede) understøttes fornemmelsen af lokalernes megen lys og rum, som desuden giver mange muligheder i butiksindretningen.

Butikken overtages af en ny lejer i nymalet stand, og der medfølger tilstedeværende belysning, rullegitre i den fulde facadebredde på ca. 10,5 meter samt ventilation med indbygget køling og varme.

Butikken er beliggende i en del af Kongensgade, hvor flere lejere har søgt til de seneste par år - eksempelvis Guldægget, Vinoble, Puls, Søstrene Grene og guldsmeden Kirk Thomsen. Derudover ligger her stærke lokalt forankrede forretninger som Jill & Joy og Rich - og alt i alt tilbyder området her et godt butiksmiks, der medvirker til et godt, stabilt kundeflow.

Et godt, velindrettet og attraktivt butikslejemål i Kongensgade.

Forslag til anvendelse

Café
Butik

Økonomi

Årlig leje
165.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
165.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.750,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.341,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
123 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Betongulv
Garderobe
Toilet
Kælder
Køkken

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Maj2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere