SENEST SET
FAVORITTER

Østre Ringvej 20, 7250 Hejnsvig

2.446 m²Lager/produktionsejendom

485.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 60301491Type : Lager & Produktion

 

Solid, velholdt og meget regulær produktions-/lagerejendom beliggende på 20.254 m² stor grund med mange anvendelses- og udvidelsesmuligheder. Hovedbygningen, på ca. 1.770 m², er opført i lyse betonelementer, built-up tap og med mange store ovenlysvinduer.

I næsten hele ejendommens facade, på 60 meter rettet mod nord, er vinduespartier mod hovedindgang, administration, kontorer og kantine på ca. 210 m².

I samme side findes også et værksted samt en trappenedgang til ejendommens kælder. Lager og varemodtagelse er opført i stålspær, som er beklædt udvendigt med lyse stålprofilplader. Tagdækningen er hhv. built-up og eternitplader med flere ovenlysvinduer (Inkl. Brandåbninger).

I varemodtagelse/forsendelse er der monteret traverskran.

Ejendommen rummer høj loftshøjde, pallereoler, betongulv, aluporte, rampe og lignende. Der er adgang fra lagerne til produktionshallen via en stor rulleport.
En større del af grunden er beplantet med grantræer og anden beplantning.
Et meget stort og sammenhængende område, omkring ejendommen, er befæstet med fliser til parkering. Dette sikrer også rigtig gode adgangsforhold til hele ejendommen - herunder til rampe og porte til lager m.v., samt til den brede nedkørsel til ejendommens høje kælderrum på 360 m².
I kælderen er der foruden lager- og arkivmuligheder og teknikrum, også indrettet et større område med toiletter samt bade- og omklædningsfaciliteter.

Gennem administrationen, og mange andre faciliteter, er der adgang til ejendommens lyse produktionshal på ca. 1.280 m², hvor der er en loftshøjde på ca. 4,5 m. Produktionshallen har betongulv og en række tekniske installationer som bestøvning, mindre kraner, udsugning og naturligvis varmetilførsel via ejendommens varmluftsanlæg.

En ideel erhvervsejendom, med søjlefri produktionshal, der har mange anvendelsesmuligheder.Ejendommen er beliggende i næsten udbygget industriområde ved Hejnsvig by. Et særdeles hyggeligt område, med et mindre og velfungerende bysamfund på ca. 1.100 indbyggere, beliggende kun ca. 9 km fra byerne Grindsted og Billund. Byen ligger da også i Billund Kommune og tilhører Region Syddanmark.

Den korte afstand til Billund, og dermed Billund Lufthavn, giver rigtig gode fragtmuligheder, og naturligvis let og hurtig adgang, til store dele af verdenen via de mange faste flyruter – en nødvendighed for mange virksomheder.

Det er også muligt, at ankomme til ejendommen via det offentlige, da der ligger busstoppesteder i gåafstand fra ejendommen. Er man i eget køretøj, er der tilhørende til ejendommens beliggenhed 75 parkeringspladser.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion
Værksted
Lagerejendom
Produktionsejendom
+Mere

Økonomi

Årlig leje
485.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
485.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
40.417,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
198,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2446 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
20354 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Kantine
Kælder
Rampe
Omklædningsfaciliteter
Parkering
Toiletter
Port
+Mere

Teknik

Aluport
Teknikrum
Udsugning

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK