SENEST SET
FAVORITTER

Borgergade 12, 7200 Grindsted

Velbeliggende, nyere butik i Grindsted

394.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001250Type : Detailhandel/butik

På attraktiv placering i ”Borgergade”, som rummer mange velkendte forretningskoncepter, udlejes nu denne flotte butik fra 2012

Flot, fleksibel og meget velindrettet butik fra 2012 med attraktiv beliggenhed i forretningsgade

Nu genudlejes denne velindrettede butik, som siden ejendommen blev nyopført i 2012 har huset en større Sportmaster-forretning.

Beliggenheden er meget central og på en befærdet del af Borgergade, hvor her er kort afstand til byens faciliteter, øvrige butikker og offentlige P-arealer.

Lejemålet fremstår nyt og moderne, udvendigt med flotte store vinduespartier i facaden og med elektriske markiser i butikkens fulde bredde.

Indvendigt er lokalerne lyse og imødekommende, og byder på en behagelig rummelighed med højt til loftet (3,7 m i den forreste del og helt op til 5,1 m. bagtil i butikken), lyse vægge og hvide akustiklofter. Der er i butikkens loft installeret ventilation med køl og varme.

Indretningen er meget fleksibel, hvormed det nuværende butiksareal på 416 m2 nemt kan udvides eller indskrænkes – alt efter en ny lejers behov. I dag er ca. 47 m2 indrettet til kontor, personaleafsnit, kundetoilet og personaletoilet m.m., mens i alt ca. 130 m2 er indrettet til lagerformål.

Beliggenheden / nærområdet:
Ejendommen, hvori nærværende lejemål er beliggende, er en erhvervsejerlejlighed med et tinglyst areal på 644 m2 – der udgør over halvdelen af stueetagen i denne etageejendom, som hovedsageligt er nyopført i 2012, med enkelte bygningsdele fra 1995.

I stueetagens resterende ca. 400 m2 ligger en stor nyindrettet lægeklinik med 3 praktiserende læger, mens der i bygningens øvrige etager findes 10 beboelseslejligheder. På den anden side af lejemålet ligger byens Matas-forretning. Skråt overfor ligger en brilleforretning, og lige ved siden af Den Jyske Sparekasses hovedafdeling.

Den fælles grund andrager 1.578 m2 og rummer et større antal parkeringspladser for ejendommens brugere. Indenfor almindelig åbningstid har lejer råderet over 4 parkeringspladser i gården bagved, velegnet til butikkens personale – idet der findes andre gratis, offentlige parkeringspladser i umiddelbar nærhed af lejemålet.

Der er desuden god adgang til ejendommen bagfra (via Banegårdsvej), hvorved vareind- og udlevering kan foregå nemt og uhindret.

Ejendommens placering i Borgergade yder lejemålet stor synlighed i gadebilledet – lige her, hvor Borgergade forbindes med Birketorv. Ved Birketorvet ligger nærmeste større offentlige P-plads, som omkranses af Birkecentret, Kulturhuset og Grindsted Sygehus.

Fakta om Grindsted:
I Grindsted findes et aktivt handels- og erhvervsliv. Byen er Billund Kommunes største by med 9.754 indbyggere (2019).

Byen ligger 42 km vest for Vejle og 49 kvm nordøst for Esbjerg, og har en logistikmæssig god forbindelse til det omkringliggende vejnet (hovedvej 28 og 30 krydser hinanden her).

Fra Grindsted er der ca. 13,5 km til Billund Lufthavn.

Grindsted har både privat og offentlige grundskoler, gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelser – ligesom byen har et aktivt foreningsliv i øvrigt.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
394.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
394.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
32.900,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
666,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
593 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1578 m²

Faciliteter

Kundetoilet
Parkeringsplads
Kontor

Teknik

Køl
Ventilation

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK