SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 22, 7200 Grindsted

Erhvervsejerlejlighed på 755 kvm sælges

377.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001230Type : Detailhandel/butik

På en af de bedste placeringer i Grindsted sælges nu 755 kvm opført i 2003, som siden opførelsen har været anvendt som Netto.

Erhvervsejerlejlighed på 755 kvm (den tidligere Netto) på en af Grindsteds allerbedste placeringer.

Ejendommen er beliggende centralt i Grindsted by, med god synlighed mod alle 4 hjørner – bl.a. i forhold til Vestergade, der er byens primære indfaldsvej fra vest.

Ejendommen er en ejerlejlighed beliggende udelukkende i stueplan, og rummer i henhold til BBR et samlet erhvervsareal på 755 kvm. Ejendommen har et tinglyst areal på 751 kvm og et fordelingstal i den samlede ejendom på 5/10.

På bebyggelsens 1. sal ligger 5 ejerlejligheder til beboelse på hver mellem 139-143 kvm.

Ejendommen blev opført i 2003 i solide, vedligeholdelsesvenlige materialer som røde mursten og med rødt tegltag, og opvarmes med fjernvarme. Lige siden opførelsen har ejerlejligheden i stueplan været anvendt til dagligvarebutik for Netto – som nu er flyttet til nye, større lokaler i nærheden.

Grundet indretningen til dagligvarebutik, udgør de 755 kvm i stueplan en særdeles fleksibel enhed, som er nem f.eks. at ombygge og indrette til anden anvendelse. Selve butikken udgør ca. 560 kvm, der entreres via et vindfang i bygningens ene hjørne. Bagerst i bygningen (modsat kundeindgangen) er indrettet lager, teknikrum og varegård med stor dobbeltdør for vareindlevering – samt personaleafsnit med separat kontor, kantine, garderobe og toilet.

Grundarealet tilhørende den samlede ejendom andrager 2.060 kvm, hvoraf vej udgør 472 kvm. Grunden er befæstet og udlagt med parkeringsplads mod øst med 37 pladser, hvoraf hele 32 P-pladser eksklusivt tilhører nærværende ejerlejlighed – mens de 5 boliger på 1. sal hver har én parkeringsplads.

Adgangsforholdene til og fra ejendommen er helt optimale, idet der er direkte forbindelse til både Vestre Allé mod nord, Vestergade mod syd og Nørre Torv mod øst.

100 meter herfra, på Nørre Torv, ligger en offentlig parkeringsplads, som er primær P-plads for de handlende i gågademiljøet.

Ifølge gældende lokalplan er områdets overordnede anvendelse fastlagt til centerformål, som giver adgang til en bred vifte af erhvervsmæssige formål. Nærværende erhvervsejerlejlighed må anvendes til formål som dagligvarebutik, butik med udvalgsvarer, hotel- og restaurations-formål (herunder cafeteria, pizzeria, grill, café, værtshus o.l.), offentlige institutions- og ser-viceformål samt kulturelle formål. En anvendelse til beboelse, kontor, klinik, sol- og fitness-center må ikke indrettes i stueetagen.

Fakta om Grindsted:
Der forefindes et aktivt handels- og erhvervsliv i Grindsted, der er Billund Kommunes største by med 9.738 indbyggere (2018). Byen ligger 42 km vest for Vejle og 49 kvm nordøst for Esbjerg, og har en logistikmæssig god forbindelse til det omkringliggende vejnet (hovedvej 28 og 30 krydser hinanden her), ligesom der kun er 17,3 km til Billund Lufthavn. Grindsted har både privat og offentlige grundskoler, gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelser – ligesom byen har et aktivt foreningsliv i øvrigt.

Forslag til anvendelse

Café
Butik
Klinik
Dagligvarebutik

Økonomi

Årlig leje
377.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
377.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
31.458,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
500,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
755 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garderobe
Toilet
Kantine
Parkeringsplads
Tegltag
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere