SENEST SET
FAVORITTER

Fælledvej 7, 7200 Grindsted

1.100 kvm regulært butiksareal

489.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91203089Type : Detailhandel/butik

Nu udlejes/afstås veldisponeret KIWI-dagligvarebutik i Grindsted

Lejemålet udgør 1.100 kvm, og er beliggende i ejendommen ”Fælledvej 7”, der desuden rummer en genbrugsforretning og et pizzeria.

Ejendommen er oprindelig opført i 1972 og er om-/tilbygget i 1995 – mens nærværende lejemål i 2010 blev gennemgribende istandsat/ombygget, forud for KIWI-forretningens åbning. Pga. en overordnet beslutning om at lukke samtlige KIWI-forretninger i Danmark, er lejemålet nu ledig til en ny lejer.

Ejendommen er beliggende i den nordvestlige del af Grindsted – med stor synlighed i forhold til den trafikerede Fælledvej, der er primær færdselsåre mellem Vestergade i syd og Tronsø Parkvej i nord.

Inden for dette afgrænsede område ligger store beboelsesområder med parcelhusudstykninger og etagebyggerier. Som nærmeste nabo ligger Vestre Skole, hvis parkeringsplads ligger klods op af nærværende butikslejemål. Vestre Skole er en af kommunens største skoler (pt. ca. 650 elever), og vil frem til 2020 gennemgå en større renovering og et kvalitetsløft, idet Billund Kommune har vedtaget en helhedsplan for skolen til omkring 40 millioner kroner.

Selve lejemålet er indrettet med stort, regulært butiksareal og med en loftshøjde på 2,98 – 3,77 meter. Indgangen til butikken sker via tilbygget vindfang og foyer på ca. 46 kvm ved lejemålets sydøstlige hjørne. Tilbygget på butikkens sydlige facade ligger endvidere flaskeafdelingen på ca. 65 kvm, der er forsynet med en mindre port og som derudover har vinduer i hele facadens bredde, som alle er ”afblændede” med klæb for at hindre lys og indkig. Herudover er der bagerst i lejemålet ca. 50 kvm personalefaciliteter, bestående af et kontor, køkken/frokoststue samt toilet og garderobe. Ligeledes bagerst i lejemålet ligger la-gerafdelingen på i alt ca. 160 kvm, indeholdende bl.a. køl og frys. Herfra er der adgang til aflukket og overdækket varegård på ca. 90 kvm.

Grunden andrager 4.212 kvm, og parkeringspladsen er til fælles brug for ejendommens lejere.

Der forefindes et aktivt handels- og erhvervsliv i Grindsted, der Billund Kommunes største by med 9.717 indbyggere (2017).

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik

Økonomi

Årlig leje
489.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
489.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
40.800,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
445,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1100 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Foyer
Frys
Garderobe
Toilet
Parkeringsplads
Port
Køkken
+Mere

Teknik

Køl

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK