SENEST SET
FAVORITTER

Kometvej 36, 6230 Rødekro

Kontordomicil 1.393 kvm

1.094.575,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 62000895Type : Kontor

Med facade direkte ud til motorvej E45 udlejes et unikt kontordomicil på i alt 1.393 kvm.

Med facade direkte ud til motorvej E45 udlejes et unikt kontordomicil på i alt 1.393 kvm.

Ejendommen er opført i 2003 og fremstår i yderst pæn og velholdt stand med en spændende og anderledes indretning, og med materialer af meget høj kvalitet.

Lejemålet er placeret over 2 etager, der er visuelt åbnede mod hinanden ved gennembrydning af etagedækket mellem etagerne. Over gennembrydningen er placeret et stort ovenlys, der trækker dagslys ned i stueetagen.

Stueetagen indeholder stor flot foyer med åben forbindelse til 1. salen og med store vinduespartier fra gulv til loft. Receptionsområde, kantine med køkkenfaciliteter og stort auditorium med foldedør ind til kantineområdet, så der er mulighed for at lave et stort konferencerum med plads til ca. 160 personer. Fra foyeren er der direkte forbindelse til diverse kontorlokaler i varierende størrelser - såvel storrumskontorer, cellekontorer på hver ca. 19 kvm hvor det ene kontor er med foldevæg med mulighed for udvidelse til dobbelt størrelse. Kontorene er alle adskilt fra gangområdet med glasvægge, hvilket giver en utrolig god rumfornemmelse og dejligt lysindfald.

Ydermere forefindes printerrum, toiletfaciliteter samt rullearkiv i stueplan, ligesom der i ejendommens ene fløj er herre og dame omklædning m. bad samt sauna og et stort åbent lokale, der tidligere har været anvendt som fitnesscenter.

1. salen har svalegang med åben forbindelse til foyeren samt kontorområdet i stueplan. Kontorlokaler i varierende størrelser fra enkeltmandskontorer / chefkontor til storrumskontor med plads til ca. 25 arbejdspladser alt efter indretning. I ejendommens ene fløj forefindes et stort åbent 'råt' lokale, der har været anvendt som udstillingsområde / showroom og værksted. Dette lokale kan efter behov inddrages som kontor, efter nærmere aftale med udlejer.

Overalt i ejendommen er anvendt akustiklofter, derudover er der i såvel hallområdet, auditoriet og kantineområdet opsat akustikbeklædning på væggene, vinduerne er lydisolerende og i hele lejemålet er friskluftsventilering, så der opnås et optimalt indeklima.

Til lejemålet hører stort befæstet og indhegnet parkeringsområde.

Ejendommen er beliggende med et nyere og aktivt erhvervsområde med direkte facade ud til motorvej E45 ved Aabenraa/Rødekro afkørslen.

Et sjældent udbudt lejemål der skal ses.


Forslag til anvendelse

Kontor
Enkeltmandskontor
Kontordomicil

Økonomi

Årlig leje
1.079.575,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.094.575,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
91.215,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
786,-
Årlige driftsudgifter kr.
15.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
11,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1393 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Auditorium
Bad
Omklædning
Foyer
Kantine
Køkkenfacilitet
Parkeringsområde
Receptionsområde
Sauna
Storrumskontor
Svalegang
Toiletfaciliteter
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK