SENEST SET
FAVORITTER

Skrænten 9, 6200 Aabenraa

321 m2 butik i Åbenrå Centrum ved Føtex!

269.229,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7513 XX XX Se nummer
E-mail xx@edamjensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 6319Type : Detailhandel/butik

Regulært butikslokale med fine p-forhold lige ved gågaden med Føtex, Jysk og H&M som nærmeste naboer

Attraktivt beliggende regulært butikslokale i nyere butiks-ejerlejlighedsejendom lige mellem Stof 2000 og Skousen Husholdningsmaskiner, ved siden af Broager Sparekasse og Føtex, oven over Jysk og med flere sti-forbindelser til gågadenettet, der løber parallelt med Skrænten her (husrækken lige foran).
Har tidligere været anvendt af Botex og Fri Cykler, men er velegnet til mange andre formål - dog har Føtex eneret på salg af dagligvarer og restaurationsdrift og skal i givet fald give tilladelse, hvis anvendelse skal ske til disse formål.
Facadebredde ca 15 m består af dobbelt automatisk glas-indgangsdør, stort udstillingsvindue og alu-hejseport ca 2,5 m br x 3 m høj, der kan udskiftes med udstillingsvindue. Lejemålets største dybde er ca 27 m. I dag er værksted adskilt fra butik ved let væg, der nemt kan nedtages. For enden af værkstedet er der mulighed for etablering af ekstra toilet/omklædning/baderum. Værkstedsbredde ca 5 m. Butiksbredde ca 10 m. Kan samlet til et stort lokale 15 m bredt. I forbindelse med butikken er der et lyst kontor, kantine med inventar og køleskab, mellemgang samt toilet. Der er til komplekset masser af p-plads både lige uden for butikken på overfladen og i Føtex` p-kælder (tidsbegrænsning) samt på store offentlige pladser ved Madevej. Loftshøjde ca 3,5 m. Gulvbelægning i butik og kontor er gulvtæppe. Rumbelysning. Fjernvarme med Calorifere-blæsere.
På gågaden lige over for findes en række kendte butikker, bl a H&M, Legekæden, Matas m fl. Ud over Føtex ligger også Løvbjerg i området, der også ligger tæt på Åbenrå Havn og E3.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
240.750,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
269.229,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
22.436,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
839,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.479,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
89,-

Lokalet

Etage areal
321 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3576 m²

Faciliteter

Baderum
Omklædning
Gulvtæppe
Toilet
Kantine
Kælder
P-plads
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Hejseport
Køleskab

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere