SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 26, 6200 Aabenraa

Velbeliggende butik/restaurant på gågade

295.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 431722Type : Detailhandel/butik

Mulighed for regulært salgslokale på cirka 300 m2

Særdeles velbeliggende erhvervslejemål på Aabenraa gågade, velegnet til detail eller restaurant.

Lejemålet er meget regulært og har senest været indrettet til cafe, og tidligere været butik for TIGER. I forbindelse med indretning til cafe, er dele af salgsarealet inddraget til køkken og flotte kundetoiletter.

Indretningen er med niveaufri indgang fra gågaden til stort restaurantområde med god plads til stole og borde, herfra er der adgang til flotte kundetoiletter samt åbent køkken i forlængelse af industrikøkken. Derudover findes der lagerplads og personalerum i baglokalerne. Det reelle salgslokale kan blive cirka 300 m2, med tilhørende cirka 84 m2 til lager og personale.

Et velbeliggende erhvervslejemål på Aabenraas hyggelige gågade, som vil være velegnet til enhver form for detailbutik eller restaurant/cafe.

Om Aabenraa:
I Aabenraa har der hele tiden været fokus på at fastholde butikker og erhverv i midtbyen fremfor at placere centre udenfor eller omkring indfaldsvejene. Det har resulteret i at Føtex, JYSK og andre butikker i dag ligger i en handelsgade parallel med gågaden og er med til at understøtte en høj kundefrekventering i området.

I 2017 har der været omfattende områdefornyelser i den sydlige del af midtbyen, der har betydet nye belægninger og torvepladser, p-pladser og fokus på at styrke bylivet i midtbyen. Aabenraa Kommune er løbende i gang med at planlægge områdefornyelser andre steder i midtbyen.

Midtby investeringerne skal ses i sammenhæng med den øvrige positive udvikling byen er inde i. Snart er det nye Akutsygehus i Aabenraa fuldt udbygget og vil betyde flere arbejdspladser og bosætninger i området. Hertil kommer de omfattende investeringer i nyt Uddannelses Campus med tilførslen af flere ungdomsuddannelser, herunder Sygeplejeskolen. Inden for idræt er en stor udvidelse af de bestående idrætsfaciliteter ved at være færdigbygget og der er etableret en helt ny promenade ved lystbådehavnen og standen.

Forslag til anvendelse

Café
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
295.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
295.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
24.583,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
768,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
384 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

P-plads
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere