SENEST SET
FAVORITTER

Ramsherred 42, 6200 Aabenraa

Butikslejemål til leje på bedste beliggenhed

160.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 43137301Type : Detailhandel/butik

Beliggende midt på gågaden overfor Normal

Lejemålet er beliggende på den primære del af Aabenraa´s gågade med populære og attraktive detailbutikker som nærmeste naboer. Udover de mange kædebutikker som er i området og er med til at gøde den del af gågaden mest velbesøgt, ligger butikken næsten nabo til et hyggeligt torv hvor en af byen velbesøgte cafeer er placeret og har udeservering om sommeren.

I mangeår har lejemålet været udlejet til modetøjsforretningen Aaskov, der er flyttet i nye og større lokaler i nærheden.

Udlejer er positivt indstillet på at deltage i eventuelle forbedringer i lejemålet herunder ændringer i den nuværende facade. Afhængig af lejers konkrete ønsker skal det sammenholdes med lejeniveau og lejers uopsigelighed.


Om Aabenraa:
I Aabenraa har der hele tiden været fokus på at fastholde butikker og erhverv i midtbyen fremfor at placere centre udenfor eller omkring indfaldsvejene. Det har resulteret i at Føtex, JYSK og andre butikker i dag ligger i en handelsgade parallel med gågaden og er med til at understøtte en høj kundefrekventering i området.

I 2017 har der været omfattende områdefornyelser i den sydlige del af midtbyen, der har betydet nye belægninger og torvepladser, p-pladser og fokus på at styrke bylivet i midtbyen. Aabenraa Kommune er derfor nu i gang med at planlægge områdefornyelser andre steder i midtbyen.

Midtby investeringerne skal ses i sammenhæng med den øvrige positive udvikling byen er inde i. Snart er det nye Akutsygehus i Aabenraa fuldt udbygget og vil betyde flere arbejdspladspladser og bosætninger i området. Hertil kommer de omfattende investeringer i nyt Uddannelses Campus med tilførselen af flere ungdomsuddannelser, herunder Sygeplejeskolen. Inden for idræt er en stor udvidelse af de bestående idrætsfaciliteter ved at være færdigbygget og der er etableret en helt ny promenade ved lystbådehavnen og standen.

Forslag til anvendelse

Café
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
160.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
160.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.333,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.600,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
100 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

P-plads

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK