SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 4, 6200 Aabenraa

Butik med AAA beliggenhed i gågaden

329.351,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 430933Type : Detailhandel/butik

Total istandsat lejemål med stor synlighed

Total nyistandsat lejemål på AAA placering.

Med bedste beliggenhed på gågaden i Aabenraa udlejes et absolut attraktivt butikslejemål på i alt ca. 143 m². Lejemålet indeholder i stueplan stort regulært salgslokale, med tilhørende perosnalerum. Ejendommen hvori lejemålet er beliggende er netop overtaget af ny ejer, som istandsætter hele ejendommen, herunder også butiksarealet. Den indvendige trappe fjernes og indgang bliver i gadeniveau. Derudover overtages lokalet med egetræhøjkants-parket gulv, konvektorer i loftet til opvarmning, tilpasset elinstallationer og nye mahognivinduer og dør mod gågaden. Lokalet er lyst og indbydende og med gode facadevinduer mod gågaden.

Ejendommen er beliggende som en hjørneejendom ved det lille torv ved springvandet, midt på gågaden, og der således mulighed for opsætning af facadeskilt på siden af bygningen for optimal synlighed. Lejemålets er beliggende på den bedste strækning i byen.

Om Aabenraa:
I Aabenraa har der hele tiden været fokus på at fastholde butikker og erhverv i midtbyen fremfor at placere centre udenfor eller omkring indfaldsvejene. Det har resulteret i at Føtex, JYSK og andre butikker i dag ligger i en handelsgade parallel med gågaden og er med til at understøtte en høj kundefrekventering i området.

I 2017 har der været omfattende områdefornyelser i den sydlige del af midtbyen, der har betydet nye belægninger og torvepladser, p-pladser og fokus på at styrke bylivet i midtbyen. Aabenraa Kommune er derfor nu i gang med at planlægge områdefornyelser andre steder i midtbyen.

Midtby investeringerne skal ses i sammenhæng med den øvrige positive udvikling byen er inde i. Snart er det nye Akutsygehus i Aabenraa fuldt udbygget og vil betyde flere arbejdspladser og bosætninger i området. Hertil kommer de omfattende investeringer i nyt Uddannelses Campus med tilførslen af flere ungdomsuddannelser, herunder Sygeplejeskolen. Inden for idræt er en stor udvidelse af de bestående idrætsfaciliteter ved at være færdigbygget og der er etableret en helt ny promenade ved lystbådehavnen og standen.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
325.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
329.351,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
27.446,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.196,-
Årlige driftsudgifter kr.
4.101,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
27,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
150 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

P-plads

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK