SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 3, 6200 Aabenraa

Erhvervslejemål i Aabenraa centrum udlejes

617.048,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 43120201Type : Detailhandel/butik

Mulighed for at leje ekstra kvm. i kælderen

Erhvervslejemål i meget flot ejendom på Aabenraa gågade. En mere central placering findes ikke i Aabenraa, med byens nulpunktsten, også kaldt centrumsten lige udenfor døren.

Lejemålet er beliggende i en ejendom på i alt 1.516 m², som Danske Bank tidligere har ejet og drevet bank og bankrådgivning fra. Ejendommen fremstår i flot og meget præsentabel stand, hvor der mod gågaden er flot rødstensfacade og mod Skrænten er pudset facade. Det meget skrående terræn fra Storegade til Skrænten, frigøre den del af kælderen som ligger ud mod Skrænten, så der er indgang til kælderen fra parkeringsarealet. Danske bank benytter fortsat ejendommens 1. sal.

Indretningen er med indgang fra gågaden via flot dør, til entre med trappetrin op til glasparti og ind til det store og regulære salgsareal. Indgangsforholdene kan tænkes anderledes i samarbejde med lejer og udlejer, så kundeindgangen bliver direkte ind til salgslokalet. Fra salgslokalet er der pt. adgang til flere kontorer/møderum, rummene er opført i lette materialer og vil kunne fjernes. I stueplan findes toilet og thekøkken.

Der er mulighed for at leje kælderen, hvor der er yderligere personalerum i form af kantine, toiletter, garderobe mv. Fra salgslokalet er der trappe direkte ned til ejendommens ene kælder, som også fremstår meget flot og indbydende.

Bagved ejendommen er der parkeringspladser, som skal deles med deøvrige lejere i ejendommen. På skrænten findes et stort offentlig parkeringshus med ubegrænset parkering.

Ejendommen indbyder til flere formål, placeringen vil uden tvivl være helt ideel til detailbutik eller restaurant. Mulighederne er mange, ligesom udlejer er åben for en dialog omkring indretning af lokalerne.

Økonomi

Årlig leje
561.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
617.048,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
51.421,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.318,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.448,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
118,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
468 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garderobe
Glasparti
Toilet
Kantine
Kælder
Møderum
Parkering
Thekøkken
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK