Støden 9, 4000 Roskilde

Sublim og sjælden mulighed

1.227.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2424 XX XX Se nummer
E-mail xx@heidebyestate.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: LH1826Type : Kontor

 

Et helt igennem unikt lejemål med uanede muligheder og ekstrem høj eksponeringsværdi. Hver dag er der et stort flow af såvel gående, cyklende som kørende forbi ejendommen, der ligger for enden af gå-gaden. I tæt nærhed findes spændende, prominente og gode ‘naboer’, der genererer stor kundetilstrømning. Blandt andet kan nævnes den kendte Slagter Frimann, den lokale B&O forhandler, vinforretningen Otto Suenson, gourmet restauranten Mumm, Alm. Brand Bank og mange flere.

Lejemålet har fået helt nye facader og fremstår iøvrigt råt, idet lejers ønsker til indretning vil blive tilgodeset. Lejemålet overtages således nøglefærdigt efter aftale (dog uden særindretninger/installationer).
Lejemålet er oplagt til mange forskellige formål – butik, showroom (køkkener, biler, møbler), fitnesscenter, kontor. Der må ikke drives restaurant eller diskotek.

Kan jeres visioner fylde det ud?

Her er gode udstillingsmuligheder, da der er facadevinduer fra gadeplan til loft. I hele bredden af lejemålet, ud mod gaden, er lejemålet i to fulde etager, og byder således på en fantastisk rumfornemmelse og et skønt lysindfald. Særdeles præsentabelt indgangs-/receptionsparti, hvor der installeres elevator. Indretningforslag fra arkitekt er udarbejdet.

Der etableres ‘personalegård’ på bagsiden af lejemålet, hvor det vil være muligt at holde sin pause i solen. Ligeledes er der parkeringsareal. Det er muligt at parkere lige foran lejemålet eller på de nærliggende parkeringspladser.

En unik platform for jeres visioner og fremtidige vækst!

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Årlig leje
1.227.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.227.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
102.267,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.300,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
944 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Køkken
Parkeringsplads
Køkken

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

ØSTSJÆLLAND / Kontor / - Mar2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere