SENEST SET
FAVORITTER

Borchsgade 6A, 4000 Roskilde

AFSTÅELSE AF BEVÆRTNING

341.065,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2934 XX XX Se nummer
E-mail xx@karhofbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 228Type : Hotel & Restaurant

Klassisk værtshus ved gågaden i Roskilde

Nu har I muligheden for at overtage et af de ældste værtshuse i Roskilde, som har en helt særlig stemning. Bygningen ligger i smørhullet centralt i Roskilde på grænsen til byens gågade, så beliggenheden er helt optimal. Endelig er hele bygningen gennemgående istandsat i 2019, så I overtager en legendarisk bygning i fantastisk stand.

Det gulmalede bindingsværkshus fra 1878 står flot på hjørnet mellem Gullandsstræde og Borchsgade. I forbindelse med parkeringspladsen bag bygningen, har I plads til at have gæster, der ønsker at sidde udendørs. Lokalerne indenfor er blevet totalrenoveret, så de nu ser fantastiske ud. Gulvene og vægbeklædningen er udskiftet, der blev installeret Troldtekt-loft og endelig blev der speciallavet inventar, der passer ind i den charmerende stil.

Stilen er gennemført igennem hele barlokalet, hvor I har plads til mange siddende gæster, og rummet er tilmed indrettet med en scene for enden, hvis I har planer om at invitere musikere eller andre optrædende. Al inventar medfølger eksklusiv ølhanerne og de små køleskabe i baren, så I kan uden problemer køre værtshusets stil videre. Derudover får I glæde af velholdte toiletter til mænd og kvinder.

Baglokalerne byder på et pænt og velholdt køkken med opvaskemaskiner og en håndvask og bagerst er der to rummelige lagerlokaler.

Gullandsstræde har en central placering i byen tæt på gågaden, og denne nærhed til bylivet er med til at sikre, at der er liv i gaden. Der er gode parkeringsmuligheder bag ejendommen og endelig er der overskuelig afstand til Roskilde Station.

En klassisk ejendom med en fantastisk beliggenhed. Kontakt os for en fremvisning.

Økonomi

Afståelse / pris kr.
250.000,-
Årlig leje
333.507,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
341.065,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
28.422,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.042,-
Årlige driftsudgifter kr.
7.558,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
45,-

Lokalet

Etage areal
167 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1289 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Toiletter
Køkken

Teknik

Køleskab

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere