SENEST SET
FAVORITTER

Ringstedvej 2, 4000 Roskilde

Flotte forretningslokaler i Roskilde

1.629.613,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2143 XX XX Se nummer
E-mail xx@maeglerteam.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: RING-2AUType : Detailhandel/butik

Showroom, detail, værksted med lifte m.m. på synligt og meget trafikeret hjørne centralt i Roskilde

Med virkelig synlig beliggenhed på hjørnet af Ringstedvej og Holbækvej centralt i Roskilde, er det nu muligt at leje et fundmonteret værksted, showroom / salgslokaler, klargøring m.v. og kæmpe pladsareal til udstilling foran lejemålet.

Lejemålet består af 3 bygninger.

Hovedbygningen er på ca. 2.050 m2 og er i stueplan indrettet med indskrivning/kontor, reservedelslager, mindre indskudt dæk, flot og præsentabelt showroom / salgslokale i 2 etager med hvide lofter med belysningskilder og klinker på gulvene. Spændende indrettet med loungeområde, kig fra åbent plan til underetagen og skrå udstillingsvinduer. Stort fuldmonteret højloftet værksted med betongulv, flere porte, 10 liftpladser, sporingsmaskine, udsugning m.v. Hovedbygning blev nymalet i 2018.

I underetagen er den ene halvdel indrettet med showroom og udstillingslokale og den anden halvdel er lager med opbevaringsreoler til dæk etc. Der er kørerampe til lokalerne samt intern vareelevator med belastning op til 1.000 kg mellem etagerne.

På 1. sal er indrettet frokoststue, kontor, mandskabsrum med omklædning, toilet- og badefaciliteter.

Bygning 2 er på ca. 232 m2 og er indrettet med showroom / salgslokale med store udstillingsvinduer mod Ringstedvej. Te-køkken kan etableres, såfremt der er behov. Store dobbeltdøre, hvide lofter og klinkebelagte gulve. Godt udstillingsareal foran bygningen mod Ringstedvej.

Bygning 3 (garagebygning) er på ca. 106 m2 og er opdelt i 3 enheder med høje porte. Lokalerne anvendes til klargøring, vaskehal, bremsestand, pladeværksted m.m.

Udendørs befæstet areal på ca. 600 m2 kan lejes på naboejendommen i forbindelse med leje af lokalerne. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Bemærk venligst, at billedmaterialet delvist er fra forrige lejers anvendelse. Nuværende lejer har indrettet salgskontor i lokalet. Billeder kan fremsendes og inventar, møbler samt kaffemaskine kan købes på nærmere aftalte vilkår. Udstyr og maskiner på værkstedet tilhører udlejer.

Som det fremgår, er bygningerne i dag indrettet til salg, reparation og klargøring af biler, men anden anvendelse kan udøves fra lokalerne f.eks. butiksformål, dagligvarebutik eller udvalgsvarebutik.

Forslag til anvendelse

Showroom
Dagligvarebutik

Økonomi

Årlig leje
1.480.425,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.629.613,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
135.801,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
683,-
Årlige driftsudgifter kr.
149.188,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
63,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2387 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3635 m²

Faciliteter

Omklædning
Betongulv
Toilet
Loungeområde
Port
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Lift
Vareelevator
Udsugning

MARKEDSINDEX

ØSTSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK