SENEST SET
FAVORITTER

Søndre Alle 13, 4600 Køge

Kontor/klinik med alle faciliteter

230.880,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 46900691Type : Kontor

Lejemål på 148 m² i 2 etager med yderst fin placering midt i Køge. Indeholder alle nødvendige faciliteter for anv. som kontor.

•Velindrettet kontorejendom i to etager
•Særdeles god synlighed ved trafikeret vej med lav hastighed
•Gode parkeringsforhold - 5 stk. faste pladser til medarbejdere
•Alle nødvendige faciliteter i god stand
•Attraktiv beliggenhed centralt i Køge

Lejemålet er beliggende på en yderst fin placering midt i Køge, tæt på offentlig transport og Køge Torv. Lejemålet har et areal på i alt 148 m², fordelt på 2 etager og har alle nødvendige faciliteter for anvendelse som kontor.

Ejendommen tilbyder hovedsageligt kontorarealer for medarbejderne, samt nogle gode mødelokaler på både stuen og 1. salen. Der er adgang til toilet og/eller bad på begge etager, køkkenet er også beliggende på 1. salen, så man optimerer pladsen i stuen for kunderne, der besøger ejendommen.

Lejemålet er i generelt god stand og tilbyder alle nødvendige faciliteter. Foruden gode køkken og toiletforhold, er der aircondition via varmepumpe, samt parkeringsplads til minimum 5 køretøjer, en mindre terrasse med markise og mindre garage.

Lejemålet er indenfor indrettet lyst og indbydende, man har bl.a. på 1. sal udnyttet de ældre, bærende bjælker for at give mere luft og skabe et moderne, dog rustikt look. For at udnytte synligheden for forbipasserende, er der opsat både flag og skilte, samt lavet et mindre indgangsparti så besøgende let kan finde hovedindgangen til det aftalte møde.

Et lejemål, der på alle aspekter fungerer som et virkelig fint domicil for en kommende lejer.


BELIGGENHED:
Kontorejendom nær Køge Centrum
Kontorejendommen på Søndre Alle 13 er en centralt beliggende og synligt placeret ejendom i hovedbyen Køge, der er en levende og aktiv by, som desuden er blevet kåret til Danmarks hyggeligste handelsby. Ejendommen er beliggende 500 meter fra Køge Torv i et velfungerende område med små omkringliggende virksomheder og gode parkeringsforhold. I forlængelse heraf indbefatter ejendommens placering gode indkøbsmuligheder og restauranter i gåafstand fra adressen.

Ejendommen er tilmed let tilgængelig med god synlig beliggenhed og tilhørende parkeringsareal. Endvidere kan Sydmotorvejen tilgås på blot 5 minutter i bil, mens Køge Station er placeret 1,1 km fra ejendommen og kan tilgås på 3 minutter på cykel, hvorfra S-toget kører til Københavns Hovedbanegård på blot 39 minutter. Derudover kører der busser fra Sandmarksbo på Søndre Alle, som er placeret 25 m fra ejendommen, hvorfor der er gode offentlige transportmuligheder såvel som tilkørsel med bil.

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontor
Klinik

Økonomi

Årlig leje
192.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
230.880,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
19.240,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.560,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.480,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
260,-

Lokalet

Etage areal
148 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
582 m²

Faciliteter

Bad
Bjælker
Garage
Toilet
Indgangsparti
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Aircondition

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Kontor / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere