SENEST SET
FAVORITTER

Greve Midtby Center 14A, 2670 Greve

994 m² butik samt 64 m² kælder

1.888.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Lisette Østergreen Nielsen
Telefon +45 6020 XX XX Se nummer
E-mail xx@deas.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 32698Type : Detailhandel/butik

Man kan meget vel sige, at Greve Midtby Center markerer bydelens centrale nerve – her er liv, mennesker og et aktivt handelsmilj

Man kan meget vel sige, at Greve Midtby Center markerer bydelens centrale nerve – her er liv, mennesker og et aktivt handelsmiljø med masser af skønne forretninger, som bringer en stor kundeskare til hver eneste dag. Det er samtidig nemt at komme hertil, ba°de via bil, da der forefindes masser af parkeringspladser ved centret, og dertil er der flere gode busforbindelser lige udenfor svingdørene i retning mod alt fra Hundige, Karlslunde og Hedehusene. Desuden ligger Greve Station med S-togsforbindelse fa° hundrede meter fra centrets hovedindgang, og her kan man hoppe pa° toget mod København og videre mod Holte eller i modsatte retning mod Køge. Pa° denne fremragende placering a°bner vi nu dørene til en stor butik pa° 994 kvm + yderligere 64 kvm i kælderen. Der er tale om en tidligere Fakta, som ligger super eftertragtet i centret med et centralt placeret indgangsparti med god synlighed! Der er endvidere mulighed for vareindlevering fra varega°rden bagved, hvilket gør det oplagt at gena°bne endnu et supermarked – ligesom der er mulighed for detailhandel af enhver slags. Forretningen byder pa° et stort, a°bent lokale med mange spændende indretningsmuligheder; her kan I selv indrette separate zoner og tilpasse de mange hundrede kvadratmeter efter jeres behov. Der er tillige ba°de lager, toiletfaciliteter og sa°gar et hyggeligt personalekøkken, hvor kollegaerne kan samles. Alt i alt en velplaceret og rummelig forretning med stort potentiale – med e´n af Greve Midtby Centers bedste beliggenheder centralt i byen.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
1.491.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.888.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
157.383,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.900,-
Årlige driftsudgifter kr.
397.600,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
400,-

Lokalet

Etage areal
994 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kælder
Parkeringsplads
Toiletfaciliteter
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere